Çanakkale’yi geçemediler

Nice şehidimizin metfun bulunduğu Çanakkale’de bir grup sapkının LGBT yürüyüşü yapmaya hazırlanmasına Millî Gazete’den sert bir tepki gelmişti.

GÜNDEM 18.06.2022, 07:35
10
Çanakkale’yi geçemediler
*Nice şehidimizin metfun bulunduğu Çanakkale’de bir grup sapkının LGBT yürüyüşü yapmaya hazırlanmasına Millî Gazete’den sert bir tepki gelmişti. 10 Haziran günü “Çanakkale geçilmez!” manşeti ile okuyucularıyla buluşan gazetemiz, Çanakkale’deki sapkın faaliyetlere engel olunması çağrısında bulunmuştu. Millî Gazete’nin söz konusu haberinde, “Bir asır önce batıl zihniyete mensup ordulara geçit vermediğimiz ve Hakk’a itaatin destanını yazdığımız Çanakkale, önümüzdeki günlerde bir dizi sapkın faaliyete ev sahipliği yapabilir. LGBT denilen sapkın örgüte mensup hayâsızlarca yapılması planlanan programlara engel olunmadığı takdirde büyük bir utanca sebep olunacak” ifadeleri kullanılmıştı

Çanakkale Valiliği, 17 Haziran tarihinde sapkın LGBTİ üyeleri tarafından yapılması planlanan yürüyüşe izin verilmediğini açıkladı. Konuya ilişkin olarak valilikten yapılan açıklamada, “İlimizde 13- 17 Haziran 2022 tarihlerinde düzenleneceği belirtilen ve sosyal medya aracılığıyla da duyurulan etkinlik, toplantı ve yürüyüşe valiliğimizce izin verilmemiştir” ifadeleri kullanıldı. Öte yandan Çanakkale Valiliğinin LGBT faaliyetlerine dair yaptığı duyurunun ardından bir açıklama da sapkın oluşumdan geldi. LGBT üyeleri, valiliğin kararına rağmen planladıkları etkinlikleri yapacaklarını duyurmuştu.

Daha önce Çanakkale Valiliği’nin kararına rağmen yürüyüş yapma kararlarından vazgeçmediklerini duyuran sapkınlar, geri adım attıklarını duyurdu. Çanakkale’de yürüyüş yapmayı planlayan LGBT’li sapkınlar geri adım atmak zorunda kalırken konuya dair yapılan açıklamada bulunan sapkınlar, yürüyüşü gerçekleştiremeyeceklerini belirttiler.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı