CHP teşkilatına isim gitti! CHP'nin cumhurbaşkanı adayını açıkladı

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı adayımız kim olacak sorusu CHP'de gündem. Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir’de katıldığı programda CHP'nin cumhurbaşkanı adayının ismini açıkladı.

GÜNDEM 20.08.2021, 14:50
12
CHP teşkilatına isim gitti! CHP'nin cumhurbaşkanı adayını açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İzmir’de partisinin katıldığı program teşkilat mensuplarına CHP’nin Cumhurbaşkanı adayının kim olduğunu açıkladı. Salıcı’nın İzmir'de gerçekleştirilen 12. Bölge Toplantısı'nda CHP’nin il ve ilçe örgütlerine, “seçime hazır olun” talimatını verdiği, “Cumhurbaşkanı olacak kişi, ittifakın lideri Kemal Kılıçdaroğlu” dediği öğrenildi.
Cumhuriyet’ten Erdem Sevgi’nin haberine göre, Oğuz Kaan Salıcı’nın “Yerel seçimlerde başarılı olabileceğimizi gördük. Bundan sonraki süreçte de başarılı olacağız. Peki bu ittifakı kuran kim? Kemal Kılıçdaroğlu. İttifakı ayakta tutan kim? Yine kendisi. Genel başkanlar arasında AK Parti’nin hamlelerine karşı, bu hamleleri boşa düşüren, ittifakın içinde ve dışındaki bütün partilerle, genel başkanlarıyla bu süreci götüren kim? Yine sayın Kemal Kılıçdaroğlu. Bundan sonraki süreci örgütleyecek olan, başında olacak olan, bana sorarsanız liderlik edecek, Cumhurbaşkanı olacak olan kişi yine Kemal Kılıçdaroğlu. Tabii ki ittifak bileşenleri ile adayımıza karar verilecek” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı