Son Dakika

“Emekçiler ile birlikte büyüyeceğiz!”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, HAK-İŞ Başkanı Arslan ile bir araya geldi. Bakan Karaismailoğlu, Türkiye ekonomisinin emekçilerle büyüyeceğini kaydetti.

GÜNDEM 10.06.2022, 07:35
4
“Emekçiler ile birlikte büyüyeceğiz!”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile HAK-İŞ Genel Merkezi’nde bir araya geldi.
Ziyarette konuşan Bakan Karaismailoğlu, “Dünyanın gelişmiş 10 ekonomisine sahip olan ülkemiz için işçimizle, memurumuzla, mühendisiyle birlikte büyüyecektir. O yüzden HAK-İŞ Konfederasyonumuza da çalışmalarında başarılar diliyorum. İşbirliklerimiz, görüş alışverişlerimiz ve istişarelerimiz sürekli devam edecek. Onların fikirleri ve görüşleri bizler için çok önemli. Çalışmalarımızda bizlere yön vereceklerdir. Kendilerine yeniden teşekkür etmek istiyorum” dedi.
HAK-İŞ Başkanı Arslan ise yaptığı konuşmasında, “Başta Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. olmak üzere, TÜRKSAT olmak üzere, Türkiye’nin yıldızı kuruluşlarından birisi olarak ve BTK’da, Devlet Hava Meydanlarında, Devlet Demir Yollarında olmak üzere yaklaşık 18 bin üye ile bakanlığımızda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Toplu sözleşmelerde sayın bakanımızın ortaya koyduğu olumlu irade, başta TÜRKSAT ve BTK olmak üzere imzaladığımız sözleşmelerde gerçekten Türkiye’ye örnek sözleşmeler olmuştur” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı