Falcao, Galatasaray'dan ayrılmak için "2 yıllık sözleşme" şartı koştu

Yeni sezon için kadro planlamasını sürdüren Galatasaray'da takımdan gönderilecek futbolcuların başında gelen Radamel Falcao, sarı-kırmızılı yönetimle görüşme gerçekleştirdi.

SPOR 17.07.2021, 01:55
14
Falcao, Galatasaray'dan ayrılmak için
Yıldız isim bu görüşmede bir kulüpten 2 yıllık teklif alması halinde sarı-kırmızılı takıma veda edebileceğini belirtti. 35 yaşındaki futbolcuya Suudi Arabistan ile Katar'da teklifler var ancak kulüpler henüz resmi bir girişimde bulunmadı. Golcü ismin yaşı itibarıyla 2 yıllık teklif almasının zor olacağı ifade edildi.
Galatasaray, senelik 5 milyon euro garanti para verdiği Radamel Falcao'yu elden çıkarmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Yönetimle görüşme gerçekleştiren Kolombiyalı yıldız, takımdan ayrılmak için tek bir şart sundu.
Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kolombiyalı golcünün, Burak Elmas başkanlığındaki yeni yönetimle yaptığı görüşmede, bir kulüpten 2 yıllık teklif alması halinde Galatasaray'dan ayrılık için sorun yaratmayacağını ifade ettiği bildirildi. Sarı-Kırmızılılardan senelik 5 milyon euro garanti para ve artı bonuslar kazanan 35 yaşındaki oyuncuyla, Suudi Arabistan ile Katar'dan bazı kulüpler ilgileniyor. Ancak transfer temaslarının henüz resmiyete dökülmediği belirtildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı