Fenerbahçe transfere hızlı giriş yaptı: Porto'nun elinden kaptılar

Fenerbahçe'de Portekizli Jorge Jesus'un da gelişiyle birlikte transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı lacivertli ekip yeni sezonda şampiyonluk hasretine son vermek için elini çabuk tutuyor.

SPOR 09.06.2022, 21:15
1
Fenerbahçe transfere hızlı giriş yaptı: Porto'nun elinden kaptılar
Fenerbahçe'de yeni sezonun hazırlıkları sürüyor. Takımın yeni patronu Jorge Jesus önderliğinde çalışmalarını sürdüren sarı lacivertli ekip, Portekizli antrenörün raporları doğrultusunda ise transfer çalışmalarına başladı.
Kanarya'da sürpriz ayrılıkların yaşanmaması durumunda transfer bombaları patlayacak.

Portekizli hoca imza töreninde transfer konusunda, "Takımın içinde bulunduğu durumun farkındayım. Alacağımız bazı oyuncular, Türkiye'de çok fazla tanınmıyor olabilir. Crespo gibi...
Futbolda her zaman istediğiniz oyuncuları alamayabilirsiniz. Burada bir kadro devrimi yapmayacağız.
4-5 oyuncu almak için uğraşacağız. Planlama hakkında çok toplantı yaptık. Kulübüm maddi imkanları içerisinde elimizden geleni yapacağız.
Hem bireysel hem kolektif olarak takımla ilgili analizlerimizi yaptık. Fenerbahçe'nin kaliteli oyuncuları var.
Ofansif anlamda belirleyici olacak oyunculara odaklanacağız.
Yetenekli oyuncuların yeteneğini sahaya yansımasını sağlamamız gerekiyor. Futbolda bireysel oyunu, kolektif oyunla birleştirmeniz gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'nin, Portekiz Süper Ligi ekibi Santa Clara forması giyen 24 yaşındaki Lincoln (Lincoln Henrique Oliveira dos Santos) ile ilgilendiğini iddia edilmişti.
Fenerbahçe'nin, Santa Clara forması giyen Lincoln Henrique'yi kadrosuna katmak için resmi görüşmelere başladığı ortaya çımıştı.
Bu sezon toplamda 44 maça çıkan genç futbolcu 7 gol, 10 asistlik performansa ligi tamamladı. Brezilya U-17'nin de formasını giyen Lincoln 11 maça çıkıp 4 gol kaydetti.

İspanyol gazeteci Manu Sainz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Jorge Jesus'un yıldız futbolcuyu ikna ettiğini ve Fenerbahçe'nin transferde mutlu sona ulaştığını duyurdu.
Sainz paylaşımında Lincoln için Portekiz devi Porto'nun da devrede olduğunu yazdı.
Ayrıca İspanyol gazeteci, Lincoln'ün güncel piyasa değerinin 5 milyon olmasına rağmen, Fenerbahçe'nin bu rakamdan daha düşük bir bonservis bedeli ödeyeceğini duyurdu.

Genç futbolcu 7 Kasım 1998 yılında Brezilya'nın Porto Alegre şehrinde dünyaya geldi. Gremio altyapısında futbola başlayan Brezilyalı, 2017-2018 sezonunda Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giydi. Gremio dışında Brezilya'da Lincoln, América Futebol Clube formasını giydi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı