Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynadı! Pereira kara kara düşünüyor

Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynadı. Hatayspor maçı öncesi Pereira kara kara düşünüyor.

SPOR 26.09.2021, 13:35
21
Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynadı! Pereira kara kara düşünüyor
Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynadı. Bu akşam oynanacak Hatayspor maçı öncesi savunmadaki eksikler Pereira'yı düşündürüyor.
En son Serdar Aziz'i sakatlığa kurban eden Fenerbahçe'de Tisserand, Nazım Sangare, Zajc ve Sosa da kafilede yoktu. Fenerbahçe'de Tisserand'ın dışında Serdar'ın yokluğu savunmada taşları yine yerinden oynatacak.

Sabah gazetesinden Volkan Demir'in haberine göre Hatayspor maçında sağ stoperde Kim Min Jae olacak. Szalai de savunmanın göbeğinde yer alacak. Sol stoperde ise Filip Novak kullanılacak. Kadroda savunma dışında değişim beklenmiyor.
Mesut Özil'in 11'de başlayacağı perşembe günü düşünülerek dakikasının azaltılacağı gelen bilgiler arasında. Bu nedenle Pelkas, Hatay maçında daha fazla süre alacak.

Fenerbahçe'de sakatlıkları süren futbolcular bu sıkıntıyı tamamen atlatmadan sahaya kesinlikle çıkmayacak. Teknik heyet tüm oyuncuların tam sağlıklı halde katılımını istiyor.
En ufak risk varsa dahi oyuncu sahaya çıkarılmıyor. Pereira özellikle Olympiakos ve Kasımpaşa maçlarının çok önemli olduğunu belirterek sağlık ekibine "Yüzde 100 hazır olmadan bize yollamayın" talimatı veriyor. Öte yandan Miha Zajc'ın Olympiakos maçıyla takıma katılması bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı