İsrail askerleri yine çocuklara saldırdı! Çocuklardan haber alınamıyor

İsrail işgal güçleri işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli iki çocuğa önce saldırdı sonra çocuklardan birini gözaltına aldı. Çocukların birinden haber alınamıyor...

DÜNYA 17.09.2021, 02:15
1
İsrail askerleri yine çocuklara saldırdı! Çocuklardan haber alınamıyor
İsrail askerleri barbarlıkta sınır tanımıyor. Siyonist Çete Batı Şeria'ya bağlı El Halil kentinde iki çocuğa saldırdı.
Saldırı sonrası çocukları gözaltına alan askerlerle ilgili olarak  Beyt Emr beldesi sakinlerinden Velid Sabarne, bir açıklama yaptı.
Velid Sabarne İsrail askerlerinin, 15 yaşındaki Muhammed  ve 13 yaşındaki İbrahim isimli iki oğlunu beldenin güneyinde bir fidanlıkta alıkoyduğunu söyledi..
Söz konusu bölgeye gittiğinde önce İsrail askerlerinin oğullarına bağrışını ve dayak seslerini duyduğunu aktaran Sabarne, "Sonrasında askerlerin oğullarımı yere attıklarını, ayaklarıyla çiğneyip tekmelediklerini gördüm." dedi.

Filistinli baba, askerlerin çocuklarını darbetmesini engellemek için yaklaşmaya çalıştığında kendisini de tehdit ettiklerini ve yakın mesafeden iki el ateş ettiklerini söyledi.
Sabarne, "İşgalciler kısa bir süre sonra İbrahim'i serbest bıraktı ancak Muhammed'i gözaltına aldılar. Onu nereye götürdüklerini de bilmiyorum." diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı