İsrail Rusya’nın neresinde

Önceki gece, Rusya’nın başkenti Moskova’daki Crocus City Hall konser salonunda silahlı saldırı eylemi gerçekleştirildi. 140 kişinin öldüğü saldırı sonrası gözler İsrail’e çevrildi.

DÜNYA 24.03.2024, 04:35
İsrail Rusya’nın neresinde
Önceki gece, Rusya’nın başkenti Moskova’daki Crocus City Hall konser salonunda silahlı saldırı eylemi gerçekleştirildi. 140 kişinin öldüğü saldırı sonrası gözler İsrail’e çevrildi. 7 Ekim’deki HAMAS’ın operasyonu sonrası adeta 7 düvel Siyonist çetenin yanında yer alırken, Filistinli mücahitlerin safında duran ender ülkelerden biri ise Rusya’ydı. Bu durumdan çok büyük rahatsızlık duyan işgalci İsrail tarafı, işi Rusya’yı tehdide kadar vardırmıştı.
GEÇTİĞİMİZ gün Rusya’nın başkenti Moskova’da meydana gelen terör saldırısı, tüm dünyanın gündemine oturdu. 4 teröristin Crocus City Hall konser salonunda gerçekleştirdiği silahlı saldırı eylemi sonucunda 140 kişi öldü, yüzlerce kişi yaralandı. Tüm bunlar yaşanırken gözler, 7 Ekim’den bu yana Gazze’de ciddi bir soykırım ve yıkıma imza atan terörist İsrail’e çevrildi.
İsrail’in Gazze’deki vahşetine, çoğu Müslüman ülke liderinden daha sert bir şekilde karşı çıkan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, defalarca Siyonistleri hedef alarak, yaptıkları soykırım ve vahşetin hesabını vereceklerini duyurmuştu. Putin’in Filistinlilere verdiği destekten sonra İsrailli kaynaklardan Rusya’ya birçok tehdit savrulmuştu. Şimdi de Moskova’da 4 teröristin Crocus City Hall’de gerçekleştirdiği terör saldırısını İsrail’in maşası DEAŞ’ın üstlenmesi, Siyonist zihniyetin bu kanlı eylemle ilişkili olduğuna işaret ediyor.
Rus halkı ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Filistinlilere verdiği destekten sonra İsrailli kaynaklardan Rusya’ya birçok tehdit savrulmuştu. Crocus City Hall’de gerçekleştirilen kanlı terör saldırısını DEAŞ’ın üstlenmesiyle birlikte, İsrail’in iktidardaki Likud Partisi’nden Amir Weitmann’ın, “Rusya’nın, yaptıklarının bedelini ödediğinden emin olacağız” sözleri akıllara geldi.
Moskova’daki Crocus City Hall’deki terör saldırısını düzenlediği şüphesiyle gözaltına alınanlardan biri, kendisine bu işi teklif edenleri “tanımadığını” belirterek, insanları öldürmesi için kendisine “yarım milyon ruble” teklif edildiğini dile getirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:42
Öğle 12:41
İkindi 16:26
Akşam 19:31
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı