İşten çıkarılan temizlik görevlisi silahla belediyeyi bastı

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'ndeki işine son verilen bir temizlik görevlisi, silahla Temizlik İşleri Şube Müdürlüğünü bastı.

ASAYİŞ 25.01.2023, 12:55
İşten çıkarılan temizlik görevlisi silahla belediyeyi bastı
Antalya'da işten atılan temizlik görevlisi, tabancayla belediyeyi bastı.
Edinilen bilgiye göre Muratpaşa Belediyesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Salih Ş.’nin (36) bir süre önce işine son verildi.
Salih Ş., bugün sabah saatlerinde Aspendos Bulvarı'ndaki Muratpaşa Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğüne gitti.
Burada tabancasını çeken Salih Ş., bağırmaya başladı. Salih Ş., karşısına çıkan şube müdürlüğü sorumlularından Kasım Yılmaz'a tabancasını doğrultup, tetiğe bastı.
Tabanca tutukluk yapınca Salih Ş., bu kez de silahın kabzasıyla Yılmaz’ın başına vurup yaraladı.
Güvenlik görevlisi ve çalışanlar Salih Ş.'ye müdahale edip engelledi. Çalışanlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Ekiplertarafından gözaltına alınan Salih Ş., "İşten çıkartıp, ekmeğim ile oynuyorlar. Adalet bu mu?" diye bağırdı. Olay yerinde ayakta ilk tedavisi yapılan Kasım Yılmaz, ambulansla hastaneye götürüldü.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan açıklamada, Salih Ş.'nin 19 Ocak'ta disiplinsiz davranışları nedeniyle işten çıkarıldığı, üstlerine karşı geldiği ve küfrettiği için çok kez uyarıldığı kaydedildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı