Son Dakika

Meral Akşener'den, Melih Gökçek'e sert sözler: "Akıl yok"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankapark'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 25.07.2022, 08:25
7
Meral Akşener'den, Melih Gökçek'e sert sözler:
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da eski Büyükşehir Belediyesi yönetimi tarafından yüz milyonlarca dolara yapılan ve iflas ettikten sonra çürüyerek atıl hale gelen Ankapark'ı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la biirlikte ziyaret etti.
"İş bilmezlik de diyemiyorsunuz. Zira göz göre göre 14 milyar lira ve 801 milyon dolar nasıl gömülür? Bilim yok burada, akıl yok burada. İtibardan tasarruf olmaz deniyordu. Hem bir israf var hem de muhtemelen ortaya çıkacak çok açık bir yolsuzluk var" diyen Akşener, "Ankapark, Türkiye'de bugüne kadar yapılmış pek çok yolsuzluğun, israfın somut hepimizin gördüğü halidir" diye konuştu.
Medyablok'un haberine göre 14 milyar liraya tüm KYK borçlarının silinebileceğini belirten Akşener, bu parayla EYT sorununun çözülebileceğini ve Ankara'ya pek çok yatırım yapılabileceğini belirterek "Böyle bir israfın neticesi olarak Ankaralıların ve her bir vergi veren vatandaşın nasıl ütüldüğünü gördük" dedi.
"En şaşırdığım şey: Niye böyle bir dinozor merakı var? Onu anlayamadım" diyen Akşener'e Mansur Yavaş gülerek "Geçmişine gitmek lazım" yanıtını verdi.
Melih Gökçek'in "Ben Ankaralılara seçim vaadi olarak bunu sunmuştum. Ankaralılar bana oy verdi. Ben de vaadimi yerine getirdim" şeklindeki Ankaralıları sorumlu gösteren açıklamasına cevap veren Akşener, "Patronu nankör diye, şükürsüz, sabırsız diye seçmeni suçluyor. Gökçek'e de Ankaralıları suçlamak düşmüş. Balık baştan böyle geliyor işte" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı