Meriç Erkan hayatını değiştiren kararı nasıl aldığını anlattı

Bir zamanlar şov dünyasının vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Meriç Erkan maneviyata yöneldi. Artık ‘Mahmut’ adıyla hayatını sürdüren ünlü isim değişim hikayesini anlattı.

KÜLTÜR SANAT 16.02.2022, 17:55
19
Meriç Erkan hayatını değiştiren kararı nasıl aldığını anlattı
Aktris Ahu Tuğba’nın sevgilisi olarak adını duyuran ve bir dönem Esra Erol’un izdivaç programına katılan Meriç Erkan maneviyata yönelip imajını ve ismini değiştirdi.
Meriç Arkan'ın son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Meriç Erkan maneviyata yöneldikten sonra giyim tarzını, imajını değiştirdi, adını da 'Mahmut' olarak değiştirdi. "Ben aynı adamım ama hayat insanı başka taraflara geçiyor. İslamiyete daha uygun şekildeyim. Bu şekilde çıkmak istemedim. Görüntümüzden mutluluk duyuyoruz. Bu Rabbimle aramdaki hesaplaşma" diyen Meriç Erkan "Nasıl yaşamışız böyle? Kimseyi yadırgamıyorum biz de bu yoldan geçtik" dedi.

Meriç Erkan "En son kefeni giyeceksin. Bu kadar lüks araçlardan sonra en son cenaze arabasına gireceksin. O güzel köşklerden sonra kabire. Mahmut Erkan'la güvende olduğumu hissettim" ifadelerini kullandı.
"İnceleyerek görerek sonunda bu kararı verdim" diyen ünlü isim Esra Erol'a katıldığı programı anlatarak "Hepsi kurguydu" dedi.
Meriç Erkan kutlamalara katılmadığını da söyleyerek "Ben bir kadınla bir araya gelmiyorum" yorumunda bulundu.
“ANNESİ HAFIZ, BABASI HACI”
Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programının magazin yorumcularından Arto, sarıklı imajıyla çok konuşulan Meriç Erkan’la ilgili şaşırtan bir gerçeği açıkladı. Arto, “Meriç Erkan’ın annesi hafız ve babası da hacı. Meriç Erkan’ın çok zeki olduğu ve zengin bir aileden geldiği söyleniyor” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı