MİGROS'tan aldığı peynirden öyle bir şey çıktı ki gözlerine inanamadı

Emekli polis memurunun Muğla Marmaris'te market zinciri MİGROS'tan aldığı peynirin içinde eldiven çıktı. Şaşkınlığını gizleyemeyen emekli polis Metin G., şikayetçi olarak hukuk mücadelesi başlattı.

AİLE 20.09.2021, 15:40
29
MİGROS'tan aldığı peynirden öyle bir şey çıktı ki gözlerine inanamadı
Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan emekli polis, kahvaltılık peynir almak için gittiği MİGROS mağazasında iğrenç bir olayla karşılaştı. Emekli polis Metin G., Armutalan Mahallesi’ndeki Migros mağazasından peynir aldı.
Aldığı peynir ile kahvaltı yapmak isteyen Metin G. peynir kalıbının içinde mavi renkli hijyenik eldiven çıkınca neye uğradığını şaşırdı. Emekli polis Metin G., peynirin içinden eldiven çıkınca hukuk mücadelesi başlattı.

İHA'da yer alan habere göre, pandemi sürecinde yaşadığı olayın şaşkınlığını yaşadığını belirten Metin G., “Ambalajlı peyniri dolaptan çıkarıp kahvaltı yapacaktım. Peyniri kesip yerken mavi cisim gördüm. Çatal ile cismin etrafını açınca peynir kalıbının içinde eldivenle karşılaştım. Bunun üzerine kahvaltıyı bırakıp Migros yetkilileriyle görüştüm. Eldivenli peynir kalıbını kendilerine gösterdim. Özür dilediler. Korona virüsün yaygın olduğu bu dönemde sağlığımızı olumsuz etkileyecek bu durumdan dolayı şikayetçi oldum. Belki de bu eldiveni kullanan kişi veya kişiler pozitif idi. Migros’tan ayrılıp Marmaris Adliyesi’ne giderek suç duyurusunda bulundum, olayla ilgili ilçe Tarım Müdürlüğü’ne de şikayet dilekçesi verdim.” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı