Patlayan kozalaklar yangını saniyeler içinde yaydı! Panik anları...

Alevlerin söndürülmesine yardım eden bazı vatandaşların sosyal medyada paylaştığı görüntüler durumun vahametini de gözler önüne seriyor.

GÜNDEM 03.08.2021, 02:55
27
Patlayan kozalaklar yangını saniyeler içinde yaydı! Panik anları...
Sütçüler ilçesinde süren orman yangınları ile mücadele devam ediyor. Alevlerin söndürülmesine yardım eden bazı vatandaşların sosyal medyada paylaştığı görüntüler durumun vahametini de gözler önüne seriyor. Bir kullanıcı, kozalakların saniyeler içinde yaydığı bir yangını görüntüleyerek panik anlarını paylaştı.Türkiye'nin birçok bölgesinde alevler ile mücadele devam ederken Isparta'nın Sütçüler ilçesindekiyangından sosyal medyada yeni görüntüler paylaşıldı. Gün boyu devam eden ve 1 uçak, 2 helikopterle birlikte çok sayıda kara unsuru ile müdahale edilen yangının söndürülme çalışmalarına bölgedeki vatandaşlar da destek oluyor.
TikTok'ta bir kullanıcının paylaştığı görüntülerde patlayan kozalakların yangını saniyeler içinde nasıl büyüttüğü saniye saniye görüntülendi. Alevlere hortum ve ellerindeki bidonlarla müdahale etmeye çalışan grubun paniği cep telefonu kamerasına yansıdı.
Görüntülerde videoya çeken kişi, "Bir saniyede yakıyor, arkadaşlar. Yapacak bir şey yok. Bir saniyede yandı, her yer kül oldu." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı