PFDK, Spor Toto Süper Lig’den 4 takıma para cezası verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK); Fenerbahçe, MKE Ankaragücü, Antalyaspor ve Trabzonspor’a para cezası verdi.

SPOR 12.08.2022, 01:10
5
PFDK, Spor Toto Süper Lig’den 4 takıma para cezası verdi.
Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından yapılan açıklamada Fenerbahçe, MKE Ankaragücü, Antalyaspor ve Trabzonspor’a para cezası verildiği duyuruldu.
Disiplin Kurulu'nun kararına göre Fenerbahçe’ye HangiKredi Ümraniyespor müsabakasında stada usulsüz seyirci alınmasından 200 bin, merdivenler boş bırakılmadığı için 50 bin ve takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 21 bin lira olmak üzere toplam 271 bin lira para cezası kesildi.
Disiplin Kurulu diğer taradftan, Fenerbahçeli bazı taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarını bir sonraki iç saha müsabakası için bloke etti.
MKE Ankaragücü’ne Arabam.com Konyaspor mücadelesinde stada usulsüz seyirci alınmasından 200 bin, merdivenler boş bırakılmadığı için 50 bin lira olmak üzere toplamda 250 bin lira para cezası uygulayan Kurul, Fraport TAV Antalyaspor’a Galatasaray karşılaşmasında stada usulsüz seyirci aldığı gerekçesiyle 200 bin lira para cezası verilmesine hükmetti.
Trabzonspor’a da İstanbulspor mücadelesinde taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 56 bin lira para cezası veren PFDK, Gaziantep FK, Arabam.com Konyaspor ve HangiKredi Ümraniyesporlu bazı taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarını bir sonraki deplasman müsabakası için kapattı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı