PSG'den Neymar ve Mbappe itirafı: Aynı anda alarak hata yaptık

Paris Saint-Germain'de danışmanlık yapan Luis Campos, takımdaki liderlik iddiaları ile sık sık gündeme gelen yıldız futbolcular Mbappe ve Neymar hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

SPOR 30.09.2022, 22:55
12
PSG'den Neymar ve Mbappe itirafı: Aynı anda alarak hata yaptık
Paris Saint-Germain'de danışmanlık yapan Portekizli futbol adamı Luis Campos, takımdaki liderlik iddiaları ile sık sık gündeme gelen yıldız futbolcular Mbappe ve Neymar hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. 
Marca'da yer alan habere göre Campos, geçmişte aynı pozisyonda oynayan Neymar ve Mbappe'yi aynı anda transfer ederek hata yaptıklarını dile getirdi.
Tarihi bonservis
2017 yılında Neymar, 222 milyon Euro'luk Avrupa futbolunu adeta sarsan bonservis bedeli ile Barcelona'dan PSG'ye transfer olmuştu. Aynı yıl Fransız ekibi Monaco'dan Mbappe'yi kiralık olarak transfer etmiş, yıldız futbolcunun bonservisi ise 1 sene sonra 180 milyon Euro karşılığında alınmıştı.
Neymar-Mbappe krizi
Sezonun başlangıcında PSG'de Neymar-Mbappe krizi meydana geldi. İki yıldız futbolcunun penaltı vuruşu konusunda yaşadığı anlaşmazlık, basına ve sosyal medyaya yansımıştı. Kulüp ise yapılan görüşmeler sonucunda sorunun ortadan kalktığını belirtmişti. Ancak Neymar, geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen Mbappe sorusuna cevap vermek istememişti. 
Sezona fırtına gibi başladılar
PSG'de geçirdiği diğer sezonların aksine Neymar bu yıla adeta fırtına gibi başladı. 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız 11 maçta, 11 gol ve 8 asistlik başarılı bir performans gösterdi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı