Saadet Gebze yerine getirilmeyen vaatleri soruyor

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel ve Saadet Partisi heyeti, Beylikdağı Millet Ormanı’na giderek bir basın açıklamasında bulundu.

GÜNDEM 01.09.2022, 07:35
6
Saadet Gebze yerine getirilmeyen vaatleri soruyor
saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, Gebzelilerin hizmetine açılması gereken ancak bir türlü hizmete sunulmayan projelere ilişkin çalışmalarına devam ediyor. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel ve Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetimi, geçtiğimiz gün Beylikdağı Millet Ormanı’na giderek bir basın açıklamasında bulundu. Yapılan basın açıklaması yerel basın mensupları tarafından yoğun ilgiyle takip edildi. Gebze’nin sosyal yaşam olanaklarından mesire ve piknik alanlarındaki eksikliklere dikkat çeken Mustafa Turel, konuya ilişkin vatandaşların tepkilerini dile getirdi.

Gebze’de sosyal yaşam alanlarının yetersiz olduğunu söyleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustaf Turel, “Son günlerde Gebzelilerin sıklıkla dile getirdiği konulardan bir tanesi de, Gebze’de sosyal alanların yetersizliğidir. 2017 yılında, dönemin Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu zamanında 117 hektar bir alan olan Beylikdağı Millet Ormanı’nın Gebze’nin akciğeri olacak şeklindeki sloganı ile Beylikdağı’na Kocaeli’nin en büyük mesire alanı, spor tesisleri, dinlenme alanları, atlı sporlar, çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yapılacak diye kamuoyuna duyurmuştu. Ancak aradan 5 yıl geçmesine rağmen verilen vaatler yerine gelmedi” ifadelerini kullandı.

“Mutlu şehir” vaadinin yerine getirilmediğinin altını çizen Mustafa Turel, “Araştırmalar gösteriyor ki yeşille çokça temas kuran insanların mental sağlığının kötüye gitme olasılığı diğerlerinden çok daha düşük. Açık hava ve ağaçlık ortamlarda vakit geçirmenin insan üzerinde iyileştirici bir etkisi olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, seçim dönemlerinde ‘Mutlu Şehir’ vaatlerinde bulunmuşlardı. Ancak yeşil alanın ve sosyal tesislerin olmadığı şehirler mutlu şehirler kategorisine giremez. Ve Gebze’miz imkânları olduğu halde mesire ve sosyal alanlar konusunda Kocaeli’nin en mahrum bırakılan ilçesi hale getirildi” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı