Son Dakika

Sapkın sanatçı bozuntusu Gülşen tutuklandı!

Verdiği konserde haddini aşarak imam hatip liselilere yönelik çirkin ifadelerde bulunan sapkın sanatçı bozuntusu Gülşen tutuklandı

GÜNDEM 25.08.2022, 21:35
7
Sapkın sanatçı bozuntusu Gülşen tutuklandı!
Verdiği konserde imam hatip liselilere yönelik skandal sözlerinden dolayı hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatılan LGBT sapkını Gülşen tutuklandı. Sözde sanatçı Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne gönderilecek
Nisan ayında verdiği bir konserde imam hatiplileri hedef alarak  bir kişiyle ilgili, "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor." ifadelerini kullanan LGBT destekçisi Gülşen'e toplumun her kesiminden tepki yapmıştı.
Yapılan bu skandal konuşma üzere sapkın Gülşen'e İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı İstanbul Emniyeti Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne yazı gönderdi.  "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Gülşen polisler tarafından gözaltına alınmıştı.
Savcılıkta ifade veren Gülşen, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. Tutuklanan sapkın şarkıcı Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne götürülecek.
,

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı