Tam teşekküllü ambulans

Sağlık hizmetlerinden yoksun olan Gazze’ye Memur-Sen’den önemli bağış…

GÜNDEM 28.05.2021, 04:35
40
Tam teşekküllü ambulans
Yıllardır Siyonist abluka nedeniyle sağlık hizmetlerinden mahrum kalan Gazze’ye Memur-Sen’den önemli bir bağış yapıldı. Memur-Sen, tam teşekküllü ileri düzey bir ambulansı Türk Kızılay’ı aracılığıyla bağışladı.
Memur-Sen, havadan ve karadan abluka altına alınan Gazze’de acil ihtiyaç duyulan, yaralıların transferini sağlayacak, acil yardım müdahalesinin yapılabileceği tam teşekküllü, ileri düzey bir ambulansı Türk Kızılay aracılığıyla Filistin halkına bağışladı. Yapılan ambulans bağışı ile ilgili Memur-Sen’e teşekkür eden Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık, “Memur-Sen, en çok ihtiyaç duyulan konuların başında gelen; yaralıları transfer edebilecek ve tıbbi bakım hizmeti verebilecek ileri reanimobil bir ambulansı Filistin’e bağışlıyor. Biz de aracılık ederek Memur-Sen’in kıymetli acil sağlık desteğini çok hızlı bir şekilde Filistin’e ulaştıracağız. Ben bütün Memur-Sen ailesine Memur-Sen Yönetim Kurulu nezdinde şükranlarımı arz ediyorum. Her zaman yaptıkları gibi insani bir duruş sergilediler, duyarlı davrandılar. Her zaman yaptıkları gibi mazlumun, mağdurun ve ezilenin yanında oldular. Kendilerine çok yakışan bu erdemli davranışı sergilediler. Çok teşekkür ederim” dedi.

Konfederasyon olarak her daim mazlumların yanında olduklarını belirten Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın ise Türk Kızılay’ın dünyanın her neresinde olursa olsun meydana gelen bir afet, çatışma ve felaket anında hızlıca refleks geliştiren bir kurumsal bir yapıya evrildiğini söyledi. Yalçın, “Başkanımızın nezdinde Türk Kızılay yönetimine ve gönüllülerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İsrail terörüne şiddetle karşı çıkıyor ve mazlum Filistin halkının yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Memur-Sen Genel Yönetim Kurulumuza da bir araya gelerek ambulans gönderme kararı aldıkları için ayrıca teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı