Temel Karamollaoğlu'ndan Osman Akgün için taziye mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Osman Akgün için taziye mesajı yayınladı.

GÜNDEM 03.10.2022, 19:50
11
Temel Karamollaoğlu'ndan Osman Akgün için taziye mesajı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Osman Akgün’ün vefatından dolayı taziye mesajı yayınladı. Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, “Merhum Erbakan Hocamıza uzun yıllar tanıklık eden, partimizin Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Osman Akgün kardeşimizin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun.” dedi. 

Merhum Erbakan Hocamıza uzun yıllar tanıklık eden, partimizin Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Osman Akgün kardeşimizin vefatını derin bir teessürle öğrendim.Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum.Mekanı cennet, makamı âli olsun.
— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) October 3, 2022

Osman Akgün ağabey vefat etti 
Merhum Erbakan Hocamıza uzun yıllar tanıklık eden, partimizin Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Osman Akgün kardeşimizin vefatını derin bir teessürle öğrendim.Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum.Mekanı cennet, makamı âli olsun. — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) October 3, 2022

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı