Uğur Dündar'dan Muharrem İnceye: Size yakışmadı!

Canlı yayında soruları yanıtlayan cumhurbaşkanı adayı Muharem İnce ile duayen gazeteci Uğur Dündar arasındaki diyalog sosyal medyada gündem oldu

GÜNDEM 04.05.2023, 07:50
2
Uğur Dündar'dan Muharrem İnceye: Size yakışmadı!
Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sözcü TV'deki 'Liderler Özel' programına konuk oldu ve açıklamalarıyla gündeme oturdu. Program sırasında duayen gazeteci Uğur Dündar ile arasında bir diyalog yaşandı ve İnce'nin Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri tartışıldı.
Dündar, İnce'nin Kılıçdaroğlu'na yönelik "FETÖ'nün yeni ortağı" şeklindeki sözlerine tepki gösterdi ve muhalefete muhalefet etmenin İnce gibi CHP'de yetişmiş ve özdeşleşmiş bir siyasetçiye yakışmadığını belirtti. Dündar ayrıca, FETÖ'cü olduğu iddia edilen kişileri itham etmek için somut belgelerin ve yargı kararlarının olması gerektiğini vurguladı.
Dündar, ayrıca içinde terör örgütü mensuplarının da olduğunu belirttiği bir ittifaka karşı mücadele verilmesi gerektiğini ve bu ittifakın ciddi bir tehdit oluşturduğunu söyledi. İçişleri Bakanının, muhalefetin kazanması halinde bunun bir darbe olacağı şeklindeki açıklamalarını da hatırlatan Dündar, İnce'nin muhalefete muhalefet etmek yerine bu tehlikeyle ilgilenmesi gerektiğini ifade etti.
Geçtiğimiz günlerde Uğur Dündar, açık bir mektup yazarak İnce'yi eleştirmişti. Dündar, İnce'nin Kemal Kılıçdaroğlu'nu engelleyerek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kaybettirdiğini belirtmişti. İnce'yi siyaset tarihinde "bir kaybettiren" olarak anılmasını istemediğini ifade eden Dündar, bundan sonra yapılacakların İnce'nin tercihine kaldığını belirtmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı