Ümit Özdağ'ın son bombası: Erdoğan Soylu’yu işte bu yüzden kovamıyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu neden görevden alamadığına yönelik oldukça dikkat çekici bir iddiada bulundu.

GÜNDEM 03.11.2022, 10:10
1
Ümit Özdağ'ın son bombası: Erdoğan Soylu’yu işte bu yüzden kovamıyor
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’la oldukça sert atışmalar gerçekleştiren Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yine gündem olacak açıklamalarda bulundu. Özdağ, Soylu’nun elindeki arşiv bilgileri nedeniyle AKP’den kovulamadığını öne sürdü.
TELE1’de Tuncay Mollaveisoğlu’nun sunduğu “Anında Manşet” programına konuk olan Ümit Özdağ hakkında çıkan sıkıntılı haberler neticesinde AKP’ye çok büyük oy kaybı yaşattığı düşünülen Süleyman Soylu’nun neden hala görevde tutulduğuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Özdağ programda bu konuyla ilgili Soylu’nun elinde bir arşiv olduğunu bu sebeple Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bile kendisini görevden almaya korktuğunu söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın siyasette çok gerçekçi olduğunu ve bu sebeple kendisine oy kaybettireceğini düşünen Mahir Ünal’ı bile görevden aldığını hatırlatan Özdağ “Soylu, açık bir şekilde devlet imkanlarını polis jandarma imkanlarını kendi kişisel amaçları için kullanmaktadır. Siyasette kullanabileceği dosyalar oluşturmaktadır. Bir arşivi var. Niye ‘istifa et Süleyman’ denilemiyor. Çünkü korkuyorlar. Elindekinden mi korkuyorlar? Ben korkmuyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı