Ve akaryakıtta şaşırtan dev indirim: Motorin fiyatları düştü

Motorin fiyatları için indirim resmileşti. Akaryakıt fiyatları bayram öncesi sürücüleri biraz rahatlatacak. Son gelen akaryakıt indirim haberi bilgisine göre, motorinin litre fiyatı bu gece düşecek.

EKONOMİ 07.07.2022, 16:50
3
Ve akaryakıtta şaşırtan dev indirim: Motorin fiyatları düştü
Akaryakıt fiyatları bayram öncesi indirimle sürücüleri bir nebze olsun nefes aldıracak. Gelen son dakika akaryakıt indirim haberine göre, motorin fiyatı gece yarısından itibaren indirildi. Motorinin litre fiyatı için 2 lira 10 kuruş indirim geldi. Motorin fiyatına indirim bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.
Brent petrol fiyatları dün 100 doların altını görmüştü. Bu gelişmenin ardından akaryakıt fiyatlarının genelinde bir indirim beklentisi oluşmuştu. Geçtiğimiz gün benzinin litre fiyatı için 96 kuruş zam planlanmış ve sonrasından benzine gelen zam iptal edilmişti.
Motorin fiyatında ise dün çakılan petrol fiyatı sonrası indirim beklentisine girilmişti ve bu gece yarısından itibaren motorin fiyatına indirim geleceği bildirilmişti. Motorine gelen indirim miktarı ise bugün kesinleşti ve motorinin litre fiyatı 2 lira 10 kuruş indirim gördü.
Motorine gelen indirim akaryakıt pompa satış fiyatlarına yansıyacak.
Benzin fiyatı için ise indirim beklentisi bulunuyor fakat kesin indirim miktarı henüz belli olmadı.
İstanbul'da motorinin litre fiyatı 26 lira 69 kuruştan satılıyor.
Benzinin litre fiyatı ise ortalama 25 lira 20 kuruştan satılıyor.Akaryakıtta bayramda indirim üstüne indirim! Fiyatları büyük düşecek

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı