Vitor Pereira takımdan memnun! "Şu anda harika bir ruh var"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-0 kazanılan Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulunarak takımdan memnun olduğunu belirtti. Pereira, "Şu anda harika bir ruh var" dedi.

SPOR 23.08.2021, 07:50
8
Vitor Pereira takımdan memnun!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Antalyaspor galibiyetinden sonra konuştu.
Takımdaki ruh halini çok beğendiğini belirten Pereira, "Fenerbahçe'de şu an harika bir ruh var. Takımımın ortaya koyduğu mücadeleden dolayı çok gururluyum. Bu takımdaki herkes önemli olduğunu biliyor. Yedek kalınca dinlenmeleri, oynarken ellerinden gelenin en iyisini yapmaları gerektiğini biliyorlar. Bu maç kolay değildi, değişiklikler yapmak gerekiyordu." sözlerini kullandı.

89. dakikada Zajc'ın attığı golden sonra sevinci hakkında konuşan Portekizli teknik adam, "Gol sevincim fazla duygusaldı. Galibiyeti hak etmiştik, adil bir sonuç oldu. Son dakikada gelince de biraz duygusal oldu. Oyuncularım sahada göstermiş oldukları mücadeleyle bunu hak ettiler." dedi.

Vitor Pereira, genç oyunculara verdiği şans hakkında ise "Genç oyuncularımın oynama sebepleri kaliteli, karakterli ve hazır olmaları. Onların da bu sorumlulukta olmalı ve kalitelerini ortaya koymaları gerekiyor. Kulübün de onların gelişeceği bir ortam yaratması lazım."şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı