AKP'li Savcı Sayan’ın da çok konuşulacak fotoğrafı çıktı!

Yaptığı eylem ve söylemlerle kamuoyunda sık sık gündem olan AKP’nin Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın FETÖ’nün 1 numaralı firarisi Zekeriya Öz’le çok konuşulacak bir fotoğrafı çıktı.

GÜNDEM 29.08.2022, 16:30
6
AKP'li Savcı Sayan’ın da çok konuşulacak fotoğrafı çıktı!
AKP’nin Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın FETÖ’ye yönelik yürütülen operasyon kapsamında hakkında yakalama kararı olan FETÖ’nün en önde gelen firarilerinden olan Zekeriya Öz’le çok ilginç bir fotoğrafı çıktı
AKP’nin gündemden düşmeyen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın şimdide Firari eski savcı Zekeriya Öz’le bir fotoğrafı çıktı. Söz konusu fotoğrafı sokak röportajlarıyla adından sıkça söz ettiren Arif Kocabıyık gündeme taşıdı. Arif Kocabıyık bu kareyi takipçileriyle “Fotoğrafını çektiğiniz yurt dışında olan Fetö'nün 1 numaralı firarisi Zekaria Öz değil mi? Sizin ne işiniz var ne konuştunuz biraz bilgi verir misiniz?” sorusuyla paylaştı.

Çok konuşulacak fotoğrafta Savcı Sayan’ın Zekeriya Öz’ün fotoğrafın çektiği görülüyor. Zekeriya Öz güneş gözlükleriyle bacak bacak üzerine ayıp poz verirken Savcı Sayan’ında firari eski savcının fotoğrafçılığını yaptığı anlaşılıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı