Bülent Korkmaz: Hiçbir zaman olmadı bu

Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Boluspor'u 2-0 yendikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, 1. Lig'deki rekabet seviyesine dikkat çekti.

SPOR 18.04.2023, 09:10
3
Bülent Korkmaz: Hiçbir zaman olmadı bu
Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında konuk olduğu Boluspor'u 2-0 yenen Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Bülent Korkmaz, zor bir deplasman maçı oynadıklarını belirtti.
Korkmaz, ikinci yarıda 10 kişi kalmalarına rağmen gol yemeden 2-0'lık bir galibiyet elde ettiklerini anlatarak, "Boluspor bu maçı kazanıp, play-off'u zorlamak istiyordu. Bunun da bilincindeydik. Oyundan ziyade skoru almak çok önemliydi. Skoru aldık. Yolumuza devam ediyoruz. Takım halinde oynamaya, hareket etmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla artık bu maç geride kaldı. Önümüzdeki maça hazırlanmak zorundayız." değerlendirmesinde bulundu.

Spor Toto 1. Lig'in çok çekişmeli geçtiğini vurgulayan Korkmaz, sözlerini şöyle tamamladı:
"Sanırım ilk defa bu kadar zorlu bir lig var. Ben Süper Lig'de çalıştım. İlk defa birinci ligde çalışıyorum ama hep takip ediyordum. İlk defa 6-7 takım arasında böyle bir zirve yarışı var. Hiçbir zaman olmadı bu. Samsunspor zaten garantiledi çıkmayı. Ancak 5-6 takım çok zorluyordu. Dolayısıyla çok zor geçiyor. Çok iyi mücadele ediyoruz. O mücadelenin sonucunu alıyoruz. Bundan sonraki maç bizim için daha önemli."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı