Fatih Altaylı'ya bir tepki de İYİ Parti'den geldi: 'Seversin bu sözü'

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun katıldığı 'Teke Tek' programına TBMM Başkanı Şentop ile Bakan Karaismailoğlu'nun bağlanması tartışmaları da beraberinde getirdi.

GÜNDEM 09.01.2022, 20:10
26
Fatih Altaylı'ya bir tepki de İYİ Parti'den geldi: 'Seversin bu sözü'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam konuk olduğu Habertürk TV'de yayınlanan  Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına "söz hakkı doğduğu" gerekçesiyle TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun bağlanması tartışmalara neden oldu.
Medyaradar'ın haberine göre  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde, sosyal medya hesabından Fatih Altaylı ve Habertürk’e tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde, sosyal medya paylaşımında olay ile ilgili olarak, “30 yıllık gazeteciliğimde ve yayıncılığımda; Bir Genel Başkan yayındayken, cevap hakkı doğdu diye yayına konuk bağlamak kadar saçma sapan, korkakça ve etik dışı bir tavır görmedim, duymadım. Olmadı Fatih Altaylı, olmadı Habertürk TV” açıklamasında bulundu.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde'nin söz konusu bu paylaşımın ardından Fatih Altaylı ise yanıt olarak, “Asıl sana olmadı murat İde. Bu kişilerin bağlanmasını Sayın Kılıçdaroğlu istedi. Yaptığın çok ayıp.” diyerek tepki gösterdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı Murat İde ise Fatih Altaylı’ya, “Değil abi değil.. O işler öyle değil.. Sorulunca Kemal bey "Hayır" der mi? Bunu sen de ben de çok iyi bilirken,reji sürecini bilmeyen izleyiciye başka öykü anlatmak da doğru iş değil.. NE OLMADIĞINI biliyorum.. Ortada ayıp yok; ZAMANIN RUHU var. Seversin bu sözü; BU DA GEÇER !” diye yanıt verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı