Kemal Kılıçdaroğlu: "Seçilirsem maçlar şifresiz TRT'de yayınlanacak"

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda maçların artık şifresiz TRT'de yayınlanmasını sağlayacağını söyledi.

SİYASET 27.05.2023, 13:50
1
Kemal Kılıçdaroğlu:
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı seçilmesi halinde maçların artık şifresiz olarak TRT'de yayınlanmasını sağlayacağını açıkladı.
Kılıçdaroğlu, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Seçimi kazandıktan sonra, ilk imzalayacağım kararnamelerden biri, maçların artık şifresiz olarak TRT'de yayınlanmasını sağlamak. Milletin küçücük zevklerini bile çaldılar. Böylece milleti TRT ile de barıştıracağım ve TRT gerçekten milletin kanalı olacak."
Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması, seçilmesi durumunda yapmayı planladığı icraatlardan birini ortaya koyarken, televizyon yayınlarındaki şifreli yayın uygulamasının eleştirilere yol açtığını gösterdi. Maçların şifresiz olarak TRT'de yayınlanmasıyla birlikte, tüm vatandaşların futbol ve diğer spor müsabakalarını rahatlıkla takip edebileceği bir ortam oluşturulması hedefleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı