Millî Çocuk Erbakan Özel Sayısı, Denizli’de miniklerle buluştu

Vuslatının 12’nci sene-i devriyesinde tüm Türkiye’de çeşitli vesilelerle yâd edilen Millî Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Milli Çocuk Dergisi tarafından özel bir sayı hazırlandı.

KÜLTÜR SANAT 03.03.2023, 04:35
3
Millî Çocuk Erbakan Özel Sayısı, Denizli’de miniklerle buluştu
Milli Çocuk Dergisi’nin ‘Necmeddin Erbakan Özel Sayısı’nı Denizli’de Çocuklarla buluşturan Milli Gazete Denizli Temsilcisi Ekrem Çetin, “Bizler çocuklarımızı doğru kaynaklarla, doğru bilgilerle, doğru karakterlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Çünkü bu ülkeye yeni Erbakan’lar lazım” dedi.
Millî Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vuslatının 12’in

ci sene-i devriyesinde Milli Çocuk Dergisi tarafından özel bir sayıyla anıldı. Milli Çocuk Dergisi’nin ‘Necmeddin Erbakan Özel Sayısı’ Denizli’de Çocuklarla buluşturuluyor. Milli Çocukla ilim, fikir, siyaset, devlet, bilim ve dava adamı Erbakan Hocayı tanıyan minikler Milli Gazete Denizli Temsilcisi Ekrem Çetin’in rehberliğinde her ay okumalar sayesinde yeni sayılarla buluşturuluyor. Bu ay deprem bölgesindeki çocukların da dahil olduğu Millî Çocuk okumalarında Erbakan Hoca tüm yönleriyle anlatıldı.

Millî Çocuk Dergisinin ‘Erbakan Özel Sayısı’ kapsamında Denizli’deki çalışmalarını anlatan Milli Gazete Denizli Temsilcisi Ekrem Çetin, “Milli Çocuk Dergisi sayesinde Erbakan hocamızın mücadele azmini, çalışkanlığını, dürüstlüğünü, milli ve manevi değerlere bağlılığını çocuklarımıza aktarmış oluyoruz. Hedefimiz, bu ülkenin evlatlarının Necmettin Erbakan’ı örnek alarak yerli ve milli kimlikle bütünleşmelerini sağlamak.  Bizler çocuklarımızı doğru kaynaklarla, doğru bilgilerle, doğru karakterlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Çünkü bu ülkeye yeni Erbakanlar lazım”  ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı