Nagehan Alçı’dan Erdoğan’ı kızdıracak sözler: Ülkenin asıl iktidarı...

AKP’ye yakınlığıyla da bilinen Gazeteci Nagehan Alçı, AKP Grup Başkan Vekili Mahir Ünal’ın görevinden ayrılmasıyla ilgili yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kızdıracağa benziyor.

GÜNDEM 01.11.2022, 10:40 01.11.2022, 11:21
3
Nagehan Alçı’dan Erdoğan’ı kızdıracak sözler: Ülkenin asıl iktidarı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AKP iktidarına yakın gazetecilerden Negahan Alçı AKP Grup Başkan Vekili Mahir Ünal’ın görevinden istifasıyla ilgili çok konuşulacak bir paylaşım gerçekleştirdi.
AKP’li Mahir Ünal geçtiğimiz günlerde "Cumhuriyet; bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi hasılı bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir" ifadelerini kullanırken bu sözler kamuoyunda uzunca bir süre tartışılmıştı. Ünal, yaptığı açıklamada parti grup başkanvekilliği görevinden istifa ettiğini açıkladı.

.

Gelen istifa üzerine Habertürk yazarı Nagehan Alçı bir paylaşımda bulunarak “Atatürkçüleri tebrik ediyorum…” dedi. Bu gelen istifanın ülkede ezeli ve ebedi iktidarın Atatürkçülük olduğunu ispatladığını belirten Alçı “Tüm Atatürkçüleri tebrik ediyorum…Mahir Ünal’ı görevden aldırmayı başardılar… Atatürkçülük bu ülkede ezeli ve ebedi iktidar olduğunu ispatlamıştır. Resmî devlet ideolojisi hala Atatürkçülük…Bunun yanına AK Parti biraz İslami ton ve muhafazakarlık sosu ekledi o kadar…” diye yazdı.
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı