Necmettin Batırel tepkilere patladı: Fena mı yapıyorum ha fena mı?

'Şak diye 10 milyar dolar satarım' çıkışıyla tanınan Necmettin Batırel Türk ekonomisine yönelik çizdiği pembe tablolardan dolayı tepki çekiyor. Necmettin Batırel gelen tepkilere cevap verdi...

GÜNDEM 28.10.2022, 22:10
1
Necmettin Batırel tepkilere patladı: Fena mı yapıyorum ha fena mı?
Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile yıllar önce katıldığı canlı yayında doları düşürmek için 10 milyar dolar satarım çıkışıyla tanınan yandaş ekonomi yazarı Necmettin Batırel köşe yazıları ve katıldığı programlarda yaptığı ‘tuhaf’ ve ‘abartılı’ açıklamalarla gündem olurken tepki de çekiyor.
Necmettin Batırel son olarak ‘Türkiye’de ekonomik krizin olmadığını’ ileri sürerek buna gerekçe olarak da insanların şişmanlıktan yürüyemediğini ifade etmişti.Necmettin Batırel dünkü sosyal medya paylaşımında ise, “Cumhurbaşkanı yakışıklı, uzun boylu, hitabeti güçlü, bakışları ezici, konulara tam hakim, güler yüzlü, çalışkan, azimli ve ileri görüşlü olmalı. Şebek gibi sırıtan, çirkin, yalancı, konuşmaktan aciz, sürekli iftira atan düşmanların safında yer alan olmamalı. Acaba kim olmalı.” ifadelerini kullanmıştı.
Ekonomiye ilişkin sürekli pembe tablolar çizen Necmettin Batırel tepki çekerken gelen tepkilere cevap niteliğinde bugün yeni bir paylaşımda bulundu. Necmettin Batırel, “Bana, sen olayları hep pozitif pencereden bakıp değerlendiriyorsun, gerçekleri saklıyorsun, diyorlar. Gerçekler bakış açısına göre değişir. Bardağın dolu tarafını görürüm. İnsanlara moral veriyorum huzurlu yaşasınlar, gelecekten endişe etmesinler. Fena mı yapıyorum ha fena mı?” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı