Turhan Çömez: İYİ Parti'ye Başka İsimler de Gelecek

İYİ Parti'ye katılan Turhan Çömez, partisine farklı isimlerin katılımının süreceğini açıkladı.

GÜNDEM 26.10.2022, 10:25
2
Turhan Çömez: İYİ Parti'ye Başka İsimler de Gelecek
Halk TV'de Şule Aydın'ın sunumuyla ekranlara gelen Kayda Geçsin programında konuşan İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Turhan Çömez, partiye başka isimlerin katılıp katılmayacağına ilişkin soruya "Kesinlikle olacak. Çok büyük bir ilgi var İYİ Parti'ye, bu konuyu çok net söyleyebilirim" yanıtını verdi.
İYİ Parti'ye büyük bir ilgi olduğunu belirten Çömez, "Hem de bütün kesimlerden. Yani sadece milliyetçi muhafazakar kesimden değil, merkez, merkez sağdan hatta sol kesimden ilginç temaslar da var. Miyase Hanım önemli bir şey söyledi. 'Artık merkezi dolduruyor İYİ Parti', bu gerçekten böyle" dedi.

İYİ Parti'nin tüm Türkiye'yi hedeflediğini belirten Çömez, "Evet, önümüzdeki günlerde daha büyük, daha önemli, daha ciddi katkılar olacaktır İYİ Parti'ye" diye konuştu.
AKP'de Erdoğan yönetiminden ve Türkiye'nin gidişatından rahatsız olan pek çok isim bulunduğunu belirten Turhan Çömez, Sedat Peker'in Zehra Taşkesenlioğlu-Ali Fuat Taşkesenlioğlu-Ünsal Ban ifşalarının dahi bir partiyi sarsmaya yeteceğini belirterek "Bunlar parti koridorlarında ciddi rahatsızlık uyandırmış. Bu çözülmeye gitmese bile, büyük ölçüde istifayla sonuçlanmasa bile büyük bir çöküntüye yol açtı. Ciddi bir umutsuzluk, kaygı var. Gelecekle ilgili beklentileri azalmış durumda. Geçtiğimiz günlerde görüştüğüm birkaç arkadaşım şunu söyledi: 'Şu süre bitse de bir an önce işimize dönsek'."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı