Adil bir düzen kuracağız

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, ülkemizde yaşanan gelir dağılımındaki adaletsizliğe dikkat çekerek adil düzen kuracaklarını söyledi.

GÜNDEM 13.07.2021, 04:35
16
Adil bir düzen kuracağız
Doğan, “Bu ülkede yaşayan herkes, bu ülkede var olan nimet ve haklara ortaktır. Bizim hedefimiz de bu nimet ve hakları herkesin adil olarak kullanmasını sağlayacak olan sistemi kurmaktır.” dedi.
Saadet Partisi’nin haziran ayında Türkiye genelinde başlattığı “Mahalle Temsilci Eğitimleri” devam ediyor. Bu kapsamda İzmir’e gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, kahvaltılı olarak düzenlenen eğitim programında partisinin Saadet Partisi Buca mahalle temsilcileri ile bir araya geldi. Eğitim toplantısına Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Saadet Partisi İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Dündar, Saadet Partisi Buca İlçe Başkanı Muhsin Mukadder Temur ile çok sayıda mahalle temsilcisi ve partili katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, “Pandemi sürecinin hafiflediği bir takvim sonrası yaz olduğu halde, şartların zor olduğunu bildiğimiz halde her an her şey olabileceğini de gördüğümüz için bu çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bütün il ve ilçelerimizi dolaşıyoruz. Çünkü bu ülkenin Saadet Partisi’ne ihtiyacı var. Önümüzdeki seçim üç ay sonra da olsa, iki yıl sonra da olsa, Saadet Partisi inşallah iktidarın en güçlü parçası olacak ve Türkiye’nin normalleşmesine katkı sağlayacak. Çünkü biz bu ülkede yaşayan tüm insanların arasında köprüyüz. Bu köprünün yıkılmasına asla müsaade etmeyiz. Biz Türkiye’de muhataplarımızı asla kategoriye ayırmayız. Birileri iktidarda bir gün daha fazla durmak için insanları kutuplaştırıyorlar ya, ülkeye bundan daha büyük kötülük yapamazlar” diye konuştu.

Devletin en büyük görevinin ülkede yaşayan herkesin ortak paydasını çoğaltmak olduğunu kaydeden Mesut Doğan, “Ülkemiz yüksek tonajlı konuşmalardan yoruldu, hakaretlerden yoruldu. Birileri insanları ötekileştirerek, kendileri gibi düşünmeyen insanları yaftalayarak iktidardaki ömürlerini uzatmak istiyorlar. Bu ülkede yaşayan herkes, bu ülkede var olan nimet ve haklara ortaktır. Bizim hedefimiz de bu nimet ve hakları herkesin adil olarak kullanmasını sağlayacak olan sistemi kurmaktır. Tekrar Türkiye’nin normalleşmesi, herkesin birbirine muhabbetle bakacağı ortamın oluşması için hep beraber çırpınacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı