AKP kulislerinde büyük telaş: Saray'da Kılıçdaroğlu hazırlığı başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim kararı alması sonrasında AKP kulislerinden dikkat çeken kulis bilgileri geldi. İddialara göre AKP ve Saray'da Kılıçdaroğlu'nun kazanma ihtimaline karşı planlar yapıldı.

GÜNDEM 10.03.2023, 20:15
4
AKP kulislerinde büyük telaş: Saray'da Kılıçdaroğlu hazırlığı başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün seçimleri 18 Haziran'dan 14 Mayıs'a çeken kararı imzaladı. Erdoğan, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminde aday olduğunu açıkladı.
Karar Resmî Gazete’de yayımlandıktan sonra Türkiye cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için yaklaşık 60 gün sonra sandık başına gidecek.
Cumhurbaşkanı Kararını imzalamasının ardından kulislerinden dikkat çeken iddialar geldi.
Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve AKP Genel Merkez koridorlarından aktarılan kulis habere göre  Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanmaya gerçekten yakın olduğu konuşuluyor. Cumhurbaşkanlığı Saray ve AKP mensupları Kılıçdaroğlu'nun kazanma ihtimaline karşı strateji oluşturmaya başladı. 
Bu doğrultuda iktidar mensupları Millet İttifakı'nın 7 Cumhurbaşkanı Yardımcısı'nın bir kaosa, bir kargaşaya sebep olacağı, burada yönetimin olmayacağı, yine bütün sorunları çözerse AKP'nin çözebileceğine” dair bir algı çalışması hazırlığına başladı.
AKP sık sık, “ Altılı Masa'da kavganın bitmeyeceği yarın bir gün yine masada genel başkanlardan birinin sorun çıkaracağı, bu halde ülkeyi yönetemeyeceklerine” dair söylemler geliştirmeye devam ettirecek.
AKP’de alınan bir diğer seçim kararı ise seçim döneminde pozitif bir propaganda gerçekleştirmek. Gerçek Gündem'de yer alan habere göre özellikle “ deprem nedeniyle yıkılan binaların yenisinin yapılacağı, insanların konut sahibi yapılacağı” gibi pozitif mesajların verileceği bir kampanya dönemi izlenmesi kararlaştırıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı