AKP'li Bülent Turan’dan Kızılay Başkanı Kınık’a: İşinize odaklanın

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a “Allah aşkına bu nasıl bir üslup?" dedi

GÜNDEM 02.04.2023, 14:45
AKP'li Bülent Turan’dan Kızılay Başkanı Kınık’a: İşinize odaklanın
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a “Allah aşkına ‘Şahancım’ ne, ‘bulaşmak’ ne? Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık” diye seslendi.
Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın sanatçı Şahan Gökbakar ile Kızılay iştirakinin “çadır satması” ile ilgili tartışması sürüyor. Kınık’ın en son yaptığı sosyal medya paylaşımı AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın tepkisini çekti.
Kınık, paylaşımında “Şahancım ne güzel biz deprem bölgesinde sen Marmaris’te birbirimize bulaşmadan yaşamaya başlamıştık. Ama bu müfteri ifaden beni cevaba mecbur etti. Murat Ağırel’in yazısına cevabım aşağıda. Bu arada davetimiz baki gel depremzedelerimize birlikte hizmet edelim. Hem devletimiz ve gönüllüler sahayı çok hızlı toparladı ilk zamanlarda duyduğun endişeler de yok artık merak etme” dedi.

Turan ise Twitter hesabında, Kınık’ın paylaşımını alıntılayarak, bugün şu tepkiyi paylaştı:

 
“Allah aşkına ‘Şahancım’ ne, ‘bulaşmak’ ne? Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı