Aman dikkat! Meteoroloji'den İstanbul'a gök gürültülü sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıya göre yarın 24 kent için gök gürültülü sağanak, 7 kent için de sağanak yağış olacağı bildirildi.

ÇEVRE 11.10.2021, 22:15
16
Aman dikkat! Meteoroloji'den İstanbul'a gök gürültülü sağanak uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde yayınlanan 12 Ekim'e ilişkin hava durumu tahmin raporuna göre; 24 kentte gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, 7 kent için de sağanak uyarısı yapıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre; yağışların; bu gece saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevreleri ile Tekirdağ'ın iç kesimlerinde kuvvetli, yarın öğle saatlerinde Çanakkale'nin güney ve Balıkesir'in batı ilçeleri ile  İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli (30-60 kg/m²) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, hortum oluşma riski ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı ise vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması yönünde uyarı yapıldı.
Gök gürültülü sağanak uyarısı yapılan iller: 
İstanbul, Ankara, Bartın, Zonguldak, Düzce, Sakarya, Yalova, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Eskişehir, Manisa, İzmir, Aydın, Denizli, Muğla, Antalya, Burdur, Isparta, İzmir.
Sağanak uyarısı yapılan iller ise şu şekilde: 
Kastamonu, Karabük, Bolu, Çankırı, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı