Bolu'da zincirleme kaza... Uzun kuyruk oluştu

Anadolu Otoyolu Bolu kesiminde meydana gelen zincirleme trafik kazası, ulaşımda ciddi aksamalara neden oldu. Sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önem arz ediyor.

ÇEVRE 30.03.2023, 21:15
3
Bolu'da zincirleme kaza... Uzun kuyruk oluştu
Bolu'da bugün meydana gelen zincirleme trafik kazası, Anadolu Otoyolu'nun Ankara istikametinde ulaşımı tamamen durdurdu. Bolu Batı ile Doğu gişeleri arasında gerçekleşen kazada, çok sayıda aracın karıştığı bildirildi.
Kaza sonrası bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaralılara müdahale ettiği görüldü. Ancak, yaralı sayısı ve durumları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.
Kazanın ardından otoyolun Ankara istikametinde ulaşım tamamen durduruldu. Kar yağışının da etkisini gösterdiği bölgede, yolun kapalı olması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.
Yetkililer, kaza nedeniyle otoyolda oluşan aksaklıkların bir an önce giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti. Ancak, kar yağışının devam etmesi nedeniyle çalışmaların yavaşladığı ve trafiğin normale dönmesinin biraz daha zaman alabileceği ifade edildi.
Sürücülere de uyarılarda bulunan yetkililer, kar yağışı nedeniyle yolların kayganlaştığını ve sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Özellikle, zincirleme kazaların sık sık yaşandığı bölgede, sürücülerin güvenli mesafeleri koruyarak seyretmeleri tavsiye edildi.
Bölgede yaşayan vatandaşlar da kaza sonrası yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle zor anlar yaşadı. Birçok sürücü, yoğun kar yağışı ve kapalı yollar nedeniyle saatlerce kuyrukta beklemek zorunda kaldı.
Bu arada, kaza nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu Bolu'dan geçen diğer yolları da etkiledi. Bolu kent merkezinde de trafik yoğunluğu yaşandığı ve birçok sürücünün yolları tercih ettiği görüldü.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı