CHP’li Tanju Özcan’a TDP üyeliği oyunu! Partiden sert açıklama

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın CHP üyeliğinin TDP üyeliğine çevrilmişti. Dün durumu e-Devlet'ten öğrenen Özcan tepki göstermişti. TDP’den konuya ilişkin açıklama yapıldı.

GÜNDEM 02.11.2022, 19:20
16
CHP’li Tanju Özcan’a TDP üyeliği oyunu! Partiden sert açıklama
CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı kendisinden habersiz bir şekilde Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanlığını yaptığı Türkiye Değişim Partisi’nin Kilis teşkilatından üye yapıldığı ortaya çıkmıştı. CHP'li Tanju Özcan duruma tepki gösterdiği konuya ilişkin TDP’den yazılı bir açıklama yapıldı.
TDP Genel Sekreteri Teoman Mutlu tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan'ın e- Devlet üzerinde partimizin Kilis merkez teşkilatı üyesi olarak gözükmesi partimiz tarafından yapılan bir işlem değildir. Partimizin böyle bir olaya adının karıştırılması üzüntü vericidir. Türkiye Değişim Partisi Tüzüğünün 18. Maddesinde “…Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği, İl Genel Meclisi Üyeliği yapmış kişiler sadece MYK’ya başvurarak üye olabilirler” hükmü gereğince Sayın Özcan’ın partimize müracaatı olmadan üye yapılması mümkün değildir.  Ne Sayın Özcan’ın partimize müracaatı ne de teşkilatımızın bu yönde bir işlemi olmadığı halde partimizin adının siyasi polemiklere konu edilmesini kınıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.CHP’li Tanju Özcan’a ‘parti üyeliği’ oyunu! e-Devlet’ten ortaya çıktıOrtalığı karıştıran parti üyeliği… Süleyman Soylu neler dönüyor

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı