Fatih Portakal, Erdoğan sözleriyle şaşırttı! Başarılı buluyorum, neden

Gazeteci Fatih Portakal bugünkü canlı yayınında AK Parti'ye geçen eski muhalif isimlerle ilgili çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. Deneyimli Fatih Portakal, Erdoğan'ı da başarılı bulduğunu söyledi.

GÜNDEM 12.10.2022, 16:20 12.10.2022, 18:14
3
Fatih Portakal, Erdoğan sözleriyle şaşırttı! Başarılı buluyorum, neden

Deneyimli gazeteci Fatih Portakal, bugün Youtube kanalında yaptığı canlı yayında, son olarak AK Parti’ye geçen eski CHP’li Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve Av. Metin Feyzioğlu’nun T.C. Lefkoşa Büyükelçisi olarak atanmasına ilişkin değerlendirmede bulundu.
Erdoğan’ı başarılı bulduğunu söyleyen Fatih Portakal bugünkü yayınında, “Süleyman Soylu, Mehmet Ali Çelebi, Metin Feyzioğlu gibi isimlerin rota değiştirmeleri ve Ak Partiye katılmaları onlar için eksi yazarken onları devşirmek Recep Tayyip Erdoğan'ın başarısı olarak da görülebilir yorumunda bulundu.
Fatih Portakal şunları kaydetti: 
“Yani kendisine 1 zamanlar karşı cenahta olan hatta düşman diyebileceği en sert eleştirileri yapan en sert eleştirileri yapan ama hiçbiri soylu t Süleyman Soylu kadar böyle hakaret vari konuşmamıştı. Ben Metin feyzioğlu'ndan da öyle hakaret vari konuşmalar duydum eleştiriler vardı ama sert eleştiriler vardı. Erdoğan'ın politik hamlesi diyebilir miyiz? Kurnazca yapılan erdoğan'ın politik hamlesi yani onları yanımıza çekelim. 1 şekilde yanımıza alalım, nasıl yanlarına gittiklerini bilmiyorum. Iddialar çok fazla belki gerçekten akıllarını kullandılar. Vicdanlarını kullandılar. Sayın soylu da sayın Çelebi de sayın Feyzioğlu da ya dediler. Evet, yanlış yapmışız ve o yanlış yapmışız. Sonrasında da doğru yolu bulduk diyebilirler. He tehditle gitmiş olabilirler mi? O da var şantaj olabilir mi bilmiyorum. Konuşulanlar arasında o da var mesela bahçeli'yle ilgili nasıl bu yakınlaşma olur? Zürriyetsiz kelimesini kullanmış diye zürriyetsiz kelimesi ben de üstümü almıştım. Çocuğum olmadığı için aslına bakacak olursanız. Geçmişte kullanılmış 1 sözdü bu Erdoğan tarafından bahçeli'ye bahçeli erdoğan'a neler dedi ve çok iddialar ortaya atıldı, işte görüşü değişti vesaire kimisinin ağzına şantajda şuydu, buydu var mıdır bilmiyorum ama insanların bu keskin u dönüşleri yapması, keskin hareket etmesi beni gerçekten rahatsız ediyor. Aklımı da vicdanımı da bu sorunun cevabını bilmem mümkün değil. Bu sorunun cevabını sayın soylu biliyor. Bu sorunun cevabını Sayın Bahçeli biliyor. Bu sorunun cevabını sayın Metin Feyzioğlu biliyor, bu sorunun cevabını Çelebi biliyor ha iktidar değişikliği. Belki de şöyle düşünün ya ben neden ızdırap çeken arkadaş ya ben neden ızdırap çekeyim ben sırtımı güçlüye doyarım. Ardından da keyfime bakarım, o da olabilir ama iktidar değişikliğinde yıllar sonra belki hatıralarını yazdıklarında bugünleri açıklayacaklar. Hatta dün yine konuşuyorum. 1 arkadaşımla geçmişte acaba özür dilerler mi? Yanlış yaptık biz diye olabilir yani bu da olabilir yani insan yapısı ama artık güvenemezsin biz bu insanlara ben böyle insanlara güvenemem ne kendimi teslim ederim ne ailemi teslim ederim. Net 1 şeylerimi test edemem çünkü güvensizlik yaratan insanlardan bahsedin.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı