Fulya Kalfa kimdir, kaç yaşında, nerelidir? Fulya Kalfa evli mi?

Fulya Kalfa ekranlarının tanıdık simalarından biridir. CNN Türk sunucusu Fulya Kalfa hakkında bazı bilgiler merak ediliyor. Peki, Fulya Kalfa kimdir, Fulya Kalfa evli mi , kaç yaşında, nerelidir?

GÜNDEM 12.05.2023, 01:15
45
Fulya Kalfa kimdir, kaç yaşında, nerelidir? Fulya Kalfa evli mi?
Cnn Türk sunucusu Fulya Kalfa başarılı sunumuyla dikkat çekiyor. İzleyiciler yer yer Fulya Kalfa'nın hayatını merak ediyor. Peki, Fulya Kalfa kimdir, Fulya Kalfa evli mi , kaç yaşında, nerelidir? 

Fulya Kalfa, 13 Temmuz 1983'te Ankara'da dünyaya geldi. Başkentte lise eğitimini Özel Arı Lisesi'nde tamamladı. Bilkent Üniversitesi, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.
Kalfa, Sadri Alışık Kültür Merkezi Temel Oyunculuk bölümü mezunu.
Fulya Kalfa'nın medya dünyasında ilk çalışmaları ise 2005 yılında tv8'de Erkan Tan ile Başkent’ten programında başladı.
Ankara'da pek çok programda yapımcılık, editörlük ve yönetmenlik yaptı.
tv8'de çok sayıda müzik-eğlence ve life-style programın yapımında çalıştı, yönetmenliğini yaptı. Onlarca programa imza attıktan sonra buradaki çalışma hayatını noktaladı.
Spor spikeri ve sunucusu oldu. Spor Sayfası, Orta Saha ve Transfer Dosyası isimli programlarının içeriklerini hem kendi hazırladı hem sundu hem de yorumlarda bulundu.
Tekrar haberciliğe dönerek ekran yolculuğuna Habertürk TV’de devam etti.
Gece bültenlerinin yanı sıra farklı saatlerde haberler kuşaklarını sundu. Kalfa, Habertürk TV'de Ana Haber bültenlerinin de spikerliğini üstlendi.
Habercilik kariyerine CNN TÜRK ekranında devam eden Fulya Kalfa, Günün Sonu programıyla uzun süre izleyicileriyle buluştu. Kalfa şimdi CNN TÜRK Ana Haber bülteninin sunuculuğunu yapıyor. 24 saatte yaşananlar, güne damga vuran haberler, hayata insana dokunan olaylar, Ana Haber bülteninde hafta içi her akşam yayınlanıyor.
Kalfa ayrıca cumartesi akşamları CNN TÜRK Masası programının moderatörlüğünü de üstleniyor.
Fulya hayvanseverliğiyle ön plana çıkıyor. Sadece sevmekle yetinmeyip hayvan haklarının savunulması ve iyileştirilmesi için gönüllü olduğunu her fırsatta dile getiriyor. 
Fulya Kalfa, Ankara Ticaret Odası Meslek Komite Müdürü Semih Kalfa'nın kızıdır.

Fulya Kalva evli değildir. Kalfa, Cumhurbaşkanlığı Eski Basın Danışmanı, RTÜK Eski Başkanı ve TGRT Eski Genel Müdürü Ali Baransel'in oğlu Habip Ali Baransel ile 2009 yılında evlendi fakat daha sonra boşandı. Bu konuda hakkında fazla bir bilgi yok.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı