“Geçim İttifakı gerçek çözüm reçetesidir”

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın Mayıs Ayı il Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

GÜNDEM 31.05.2021, 04:35
37
“Geçim İttifakı gerçek çözüm reçetesidir”
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın Mayıs Ayı İl Divan Toplantısı dün yoğun bir katılımla icra edildi. Online ortamda birçok teşkilat mensubunun katılımıyla gerçekleştirilen divan toplantısında konuşan Saadet İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Geçim ittifakı içinden geçtiğimiz dönemin gerçek çözüm reçetesidir ve biz teşkilat mensupları olarak partimizin genel merkez düzeyinden mahalle teşkilatlarına kadar bu çözüm reçetesini anlamak ve anlatmak zorundayız” dedi.
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nın Mayıs Ayı İl Divan Toplantısı, dün online ortamda gerçekleştirildi. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Saadet Partisi İstanbul İlçe Başkanlarının yanı sıra teşkilat mensupları da divan toplantısına yoğun katılım gösterdi. ‘Geçim İttifakı’ kampanyasında İstanbul’da yapılacak çalışmalara dikkat çekilen toplantıda, Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı’nın komisyon raporları da değerlendirildi. Toplantıda teşkilat mensuplarına hitap eden Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, “Bugün ülke olarak her açıdan tarihi bir dönemden geçiyoruz. Zira geleceğimizi olumlu veya olumsuz etkileyecek zorluklarla karşı karşıyayız. Bu zorlukların üstesinden gelmek bizlerin elinde olacaktır. Esnafın hali ortada ve biz esnafa cevap olacak çözümler üretmek zorundayız. Çiftçinin, işçinin, öğrencinin yani toplumun bütün kesimleri mağdur edilmiş durumdadır. Bizler böyle bir tabloda her zamankinden çok daha önemli görevler üstlenmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, Türkiye’de yaşanan ekonomik sorunlara dikkat çekerek, “Partimizin toplumun tüm kesimlerini kapsayan derdin geçim derdi bakışı önemlidir. Hangi kimlikte ve kesimden olursa olsun herkesi geçim kaygısında buluşturmak mümkündür. Dolayısıyla ortaya koyduğumuz ‘geçim ittifakı’ önümüzdeki süreçte ortaya çıkacak mutabakatın en önemli zemini olabileceğinin bilincinde olmak gerekiyor. İnsanımız haysiyetiyle yaşamak istiyor. Aşı, işi olmayan geçimini sağlayamayan insan değerlerini koruyamaz. Bizlerin bu çerçeveyi iyi anlatması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Ömer Faruk Yazıcı, “İnsanımızın önce işi aşı olacak sonra asıl inşa etmesi gereken değerlere daha rahat odaklanabilecektir. Geçim ittifakı içinden geçtiğimiz dönemin gerçek çözüm reçetesidir ve biz teşkilat mensupları olarak partimizin genel merkez düzeyinden mahalle teşkilatlarına kadar bu çözüm reçetesini anlamak ve anlatmak zorundayız” diyerek Milli Görüş’ün Türkiye’deki sorunların çözümü için üstlendiği misyonu hatırlattı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı