İngilizce Türkçe Tercüme- Okeanos Tercüme Bürosu

Okeanos Tercüme Bürosu, İngilizce Türkçe Tercüme başta olmak üzere 50’den fazla dil çiftinde çeviri hizmeti sunuyor.

BİLİM VE TEKNOLOJİ 13.05.2022, 14:30
10
İngilizce Türkçe Tercüme- Okeanos Tercüme Bürosu

Birbirinden çeşitli uzmanlık alanları ile geniş bir tercüman ağının ortak paydada buluştuğu Okeanos Tercüme Bürosu, İngilizce Türkçe Tercüme başta olmak üzere 50’den fazla dil çiftinde çeviri hizmeti sunuyor. Özel alan terminolojisini bilinçli bir şekilde kullanan ve çeviri sektörü içerisinde deneyimleri ile bir fark yaratan tercümanlarımız, proje tesliminin ilk aşamasından itibaren metnin türü, hedef kitlesi ve zaman kısıtlamalarını göz önünde bulundurarak harekete geçiyor. Okeanos Tercüme Bürosu olarak sunduğumuz Avrupa kalite standartlarında tercüme garantisi ve verimli iletişim desteği sayesinde en fazla tercih edilen çeviri büroları arasında yer almaktayız. İşte bazı dil çiftlerinde sunduğumuz tercüme hizmetleri…

Okeanos Tercüme; İngilizce, Almanca, Fransızca ve dahası birçok dilde profesyonel bir kadro ile hızlı tercüme seçenekleri sunmaktadır. Okeanos Tercüme Bürosu web sitesi üzerinden ya da iletişim kanallarımız aracılığıyla oluşturabileceğiniz çeviri talepleri, anında işleme alınarak bağlantıya geçilir. Ertesi güne yetişmesi gereken acil bir İngilizce akademik çeviri belgeniz var ise adresiniz kuşkusuz Okeanos… Acil ve hızlı çeviri talepleriniz ardından ivedilikle bir tercüme ekibi kurulur ve proje yöneticisi çeviri planlamasını gerçekleştirir. Pratik çeviri çözümlerinde uzun yıllardır sürdürdüğü çalışma politikası ile Okeanos Tercüme ön plana çıkmaktadır. Dünya üzerinde ortak bir iletişim dili olarak kullanılan İngilizce çeviri ise Okeanos’un en yoğun olarak tercüme ettiği dildir. Bu neticede birden fazla alanda İngilizce tercüman ekibi oluşturan Okeanos, farklı metin türlerine anında çeviri sağlayabilecek bir ekip kapasitesine sahiptir. İngilizce Türkçe çeviri projelerinizde siz de Okeanos farkını keşfedin.

Özellikle son yıllarda Türkiye’de Arapça konuşan popülasyonun artması, Arap yatırımcıların gayrimenkul alanında yatırımlar yapması ve turizm sektörünün gelişmesi ile Arapça Türkçe çeviri yoğunlaşmıştır. Günlük yaşamın bir parçası olmaya başlayan Arapça dilinin birçok alanda çevirisine ihtiyaç duymaktayız. Gayrimenkul ve satış çevirisi, uluslararası anlaşma tercümeleri, mülteci bazlı çeviri ihtiyacı gibi birçok alanda kullanılan Arapça Çeviri, Okeanos Tercüme Bürosu güvencesi altında uzman çevirmenler tarafından yapılmaktadır. Kuran’ın Arapça dilinde olması ve İslamiyet’in dili olması sebebiyle de İslam ülkelerini bir çemberde buluşturan Arapça, Orta Doğu’da en yaygın olarak kullanılan dildir. Petrol zenginlikleri ve ticari girişimler ise Arapça dilinin tercümesinde özellikle de hukuki çeviri ve iktisadi çeviri alanlarında ivme kazanmasını sağlayan etkenlerdir. Arapça tercüme işlemlerinizi güvenilir bir şekilde Okeanos Tercüme Bürosu’ndan alabilirsiniz.

Ana dilde ve ana dil düzeyinde Almanca yeterliliğine sahip tercümanları ile Türkçeden ve Türkçeye çeviri sağlayan Okeanos, farklı metin türlerine göre ilgili çevirmen yönlendirmesi yapmaktadır. Tapu çevirisi, nüfus cüzdanı çevirisi gibi resmi ve kanuni işlemlerde Yeminli Almanca Tercüman görevlendirmesi yaparken günlük çevirilerinizde ya da teknik çevirilerinizde de isteklerinize yönelik hareket etmektedir. Avrupa Birliği’nde sık konuşulan dillerden biri olması ve güçlü ticaret hacmi sayesinde Almanca Türkçe çeviri sektörü de özellikle son yıllarda epey gelişmiştir. Almanya’daki Türk nüfusu ve Türkiye’ye geri dönüşler ise ehliyet çevirisi, evlilik cüzdanı çevirisi, emlak çevirisi gibi çeşitli alanlarda çeviri ihtiyacı oluşturmaktadır. Eğitim olanakları bir hayli gelişmiş olan Almanya’ya bu amaçla giden birçok öğrencinin ise akademik çeviri ve Almanca vize tercümesi gereksinimi ortaya çıkar. Sayılı alanların her birinde kaliteli çeviri hizmetleri veren Okeanos, yolculuğunuzda daima sizinledir.

Uluslararası statüde birçok kuruluşun resmi dili olan Fransızca’nın, neredeyse her dil ile karşılıklı çevirisi yapılmaktadır. Avrupa Konseyi, NATO, Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletler gibi dünyaya etki eden kuruluşların da resmi dili olarak Fransızca, Türkçe çeviri sektöründe de hukuki, ticari, eğitim ve sanat gibi farklı alanlarda artmaktadır. Bir sanat, moda ve özgürlük ülkesi olarak Fransa, günümüzde turizm destinasyonları arasında sık tercih edilen ülkeler arasında yer alır. Dolayısıyla turizm çevirisi alanında da çeviri ürün bol miktarda oluşmaktadır. Vize çevirisi, akademik belge çevirisi, diploma tercümesi ya da transkript çevirisi şeklinde eğitim alanında ortaya çıkan belgelerin Fransa’da ya da Kanada gibi Fransızca konuşulan ülkelerde öğrenim görmek istenmesi durumunda çevirisi talep edilir. Yeminli Fransızca tercümanlar ile çalışarak pratik çeviri seçenekleri sunan Okeanos, uygun tercüme fiyatları ve öğrenci indirimleri sayesinde kullanışlı çeviri çözümleri oluşturur.

Her aşamada taahhüt ettiğimiz proje gizlilik prensipleri ve yıllardır bozmadan sürdürdüğümüz çizgimiz ile bir tercüme bürosu olarak çeviri ihtiyaçlarınıza en uygun çözümleri sunuyoruz. Çeviri sürecinde tutarlılık sağlamak ve hata payını sıfıra indirmek adına nitelikli redaktörlerimiz ile çevirinin son aşamasına gelinmeden revizeleri yapıyor ve kaliteli sonuca ulaşana değin proje üzerinde çalışmaları sürdürüyoruz. Hızlı ve acil tercüme isteklerine anında dönüş yaparak zaman planlamasını öngörülen bitiş tarihine göre ayarlıyoruz. Deneyimli proje yöneticilerimiz, çevirisi talep edilen belgelerin türüne göre çevirmen ve redaktör ayarlamasını tamamladıktan sonra zaman ve risk yönetimi için detaylıca çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu sayede olası sorunları öngörerek proje teslim tarihinde hiçbir gecikme olmamasını sağlıyoruz. Okeanos Tercüme ve Uluslararası Yeminli Çeviri Bürosu ile çıktığınız bu yolculuğun son değil; bir başlangıç olacağını biliyoruz.

İstanbul Şişli’de hizmet veren tercüme büromuz, farklı dil çiftlerinde güvenilir çeviri sağlamasının yanında Yeminli Tercüme ve Noter Onaylı Tercüme olarak da belgelerinizin tercümesini yapar. Noter Yeminli Tercüme yapmak için yalnızca Yeminli tercüman olmak yeterli değildir. Bu hususta öncelikle güvenebileceğiniz ve kalite standartları belli bir tercüme bürosu ile çalışmak, işlemlerin aksamadan ve hukuki bir prosedür es geçilmeden tamamlanmasını sağlar. Okeanos Tercüme bünyesindeki Yeminli Tercümanlar, çeviri işlemini tamamladıktan sonra belgeyi tasdikler. Ancak belge özellikle Noter onaylı isteniyorsa sadece tercümanın kaşesi yeterli gelmez. Okeanos Tercüme anlaşmalı noterlerine gönderilen çevrilmiş belgeler, anında onaylanır ve müşterilere teslim edilir. Hızlı tercüme fırsatını değerlendirenlere ise aynı gün içerisinde çeviri hizmeti de sunulmaktadır.

Yeminli Tercüme işlemi, yalnızca bir Noterliğe bağlı olarak çalışan ve bu unvana sahip yetkin tercümanlar tarafından yapılmaktadır. Günlük hayatta herhangi bir tercüman ile ya da rastgele bir çeviri bürosu ile anlaşmak, bazı kuşkulara sebebiyet vermektedir. Güvenilir çeviri hizmetleri ile Yeminli Tercüme alanında yıllardır çeviri sektörünün sık tercih edilen büroları arasında yer alan Okeanos; İngilizce Yeminli Tercüme hizmetinden başlayarak Almanca, Arapça, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca olarak uzayan bir listenin mimarıdır. Profesyonel Yeminli Tercüme ve Noter Onaylı Çeviri seçeneklerinin yanı sıra yerelleştirme ve deşifre imkanları da sunan büromuz, her gün gelişerek büyümeye devam ediyor. Teknolojik alt yapısı ve ilerici ideolojisi ile sizlerin de çeviri projelerine tanık olmak isteyen Okeanos, dinamik çevirmen kadrosu sayesinde daha da güçlü!
Cazip çeviri fiyatlarımız ve kaliteli tercüme hizmetlerimizden yararlanmak için iletişim kanallarımızı kullanarak bize ulaşabilirsiniz.
Çeviri talepleriniz ve detaylı bilgi için bizlere [email protected] mail adresimizden veya 05539103132 numaralı GSM & WHATSAPP & TELEGRAM hattımızdan ulaşabilirsiniz...
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı