Kemal Kılıçdaroğlu Sakarya mitinginde bir bakanını daha duyurdu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'u işaret ederek, "Allah nasip ederse Sakarya'dan bir bakanınız olacak." dedi.

GÜNDEM 09.05.2023, 20:30 09.05.2023, 21:38
4
Kemal Kılıçdaroğlu Sakarya mitinginde bir bakanını daha duyurdu

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya'da düzenlenen bir mitingde vatandaşlarla buluştu ve ülkenin geleceği hakkında sözlerini paylaştı. Kılıçdaroğlu, halkın sorunlarına kulak vereceğini ve Türkiye'nin gerçek anlamda demokrasi, adalet, insan hakları ve özgürlükler konusunda gelişeceğine inandığını söyledi.
Konuşmasında, "Benim görevim cumhurbaşkanı yardımcılarıyla birlikte bu ülkenin sorunlarını çözmek. Biz paraya talip değiliz. Biz 85 milyonun sorunlarına talibiz" diyen Kılıçdaroğlu, kul hakkı yemediğini ve yedirmeyeceğini vurgulayarak dürüstlük, adalet ve hakperestliği öne çıkardı.
Kılıçdaroğlu, KPSS mağdurlarının sorunlarına hak ettiği şekilde yaklaşılması gerektiğini ve bu konuda çalışmalar yapacaklarını belirterek, "Bay Kemal eşittir hak, hukuk, adalet" dedi.
Ayrıca Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'u işaret ederek "Allah nasip ederse Sakarya'dan bir bakanınız olacak" sözleriyle de halka seslendi. Depreme dayanıklı kentlerin nasıl yapıldığını göstereceklerini ve dürüst ve erdemli çalışmanın ne demek olduğunu göstereceklerini sözlerine ekledi.
Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin tarım sektöründe öncü bir ülke olduğunu hatırlatarak, fındık üretimi konusunda dünya birincisi olduklarını söyledi. Fındık üreticilerinin desteklenmesi gerektiğine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, fındık taban fiyatının 4 dolar Türk lirası karşılığı olacağı sözünü verdi.
Toplumsal birliktelik ve huzurun sağlanması için tüm kesimleri kucaklamak gerektiğine vurgu yapan Kılıçdaroğlu, kimseyi ayırmayacağını, ötekileştirmeyeceğini ve kin duymayacağını söyledi.
Son olarak basın özgürlüğünün önemine değinen Kılıçdaroğlu, politikacıların eleştirilere açık olması gerektiğini ve basının da rahatlıkla eleştirebileceğini söyledi.
Kılıçdaroğlu'nun konuşması, halkta umut ve heyecan yaratırken, Türkiye'nin geleceği hakkında pozitif bir vizyon çizerek, vatandaşların takdirini kazandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı