Kılıçdaroğlu Bahçeli'yi kıskandıracak: Bir numaralı ülkücü benim

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan MHP lideri Bahçeli'yi kıskandıracak çıkış geldi. Kılıçdaroğlu, "Bir numaralı ülkücü, milliyetçi benim" dedi.

GÜNDEM 27.10.2022, 15:15
Kılıçdaroğlu Bahçeli'yi kıskandıracak: Bir numaralı ülkücü benim
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Ankara'daki genel merkezinde gerçekleşen törende konuştu. Üye katılım töreninde yaptığı konuşmasında Kılıçdaroğlu MHP lideri Bahçeli'yi kıskandıracak çıkış yaptı. Kılıçdaroğlu, "Eğer benim bildiğim ülkücülük vatanseverlikse, bayrak severlikse bir numaralı ülkücü, milliyetçi benim." dedi.
CHP'ye katılan 121 kişinin rozet takan Kılıçdaroğlu, "Helalleşmeyi şunun için yaptım. Haksızlığa uğrayan birisine 'Bizdendir, bizden değildir' diye bir ayrım yapmamamız lazım. Birisi haksızlığa uğradıysa o haksızlığı gidermek için bir şekilde oturup helalleşmemiz lazım." dedi.
Ülkücülük ve milliyetçiliğin kendisi için önemli olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Eğer benim bildiğim ülkücülük vatanseverlikse, bayrak severlikse bir numaralı ülkücü, milliyetçi benim. Bizi hep eleştirirler, bize hep kızarlar, hep bağırırlar, 'Teröristlerle kucaklaştın, şunu yaptın, bunu yaptın', bir sürü laf ederler. Gerçekten anlamakta zorluk çekerim zaman zaman. Terör örgütünün saldırdığı adam benim. Hiçbir lider çocuğunu şanlı Türk ordusunda askerlik yapsın diye göndermezken kendi evladını normal askere gönderen de benim. Süleyman Şah Türbesi kendi topraklarımızdan kaçırılırken buna isyan eden de benim. Tank Palet Fabrikası ordunun elinden alınıp Katar ordusuna teslim edilirken buna isyan eden de benim.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı