Medya kulislerinde iddia: Veyis Ateş bu akşam ekrana çıkarılmayacak

Sedat Peker 9. videosunda Habertürk sunucusu Veyis Ateş hakkında bomba iddialarda bulundu. Bu iddialar sonrasında Habertürk'ün Ateş ile ilgili karar aldığı ve akşam ekrana çıkarmayacağı iddia edildi.

GÜNDEM 07.06.2021, 16:35
6
Medya kulislerinde iddia: Veyis Ateş bu akşam ekrana çıkarılmayacak
Sedat Peker Youtube kanalında iddialarına devam ediyor. 9. videosunda konuşan Peker, gazeteci Veyis Ateş hakkında iddialar da bulundu. Peker, videosunda Sezgin Baran Korkmaz’ın yurtdışına çıkışıyla ilgili iddiaları anlatmış ve Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’de hakim, savcı, emniyet müdürü ve gazetecilerin kaldığını iddia etmişti. Peker’in açıklamaları 3 saatte 4 milyon izlenmeye ulaşmıştı. Habertürk TV yönetiminin suç örgütü lideri Sedat Peker’in son videosunda adı geçen Veyis Ateş ile ilgili ‘programa çıkarmama’ kararı aldığı iddia edildi.
Medyakoridoru’nun edindiği bilgiye göre, Veyis Ateş'in yerine Habertürk'ün bugünkü akşam haberlerini, kanalın bir diğer ekran yüzü Ceren Bektaş Atuk sunacak. 
Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken Habertürk'ün tepkiler üzerine böyle bir karar aldığı ifade edildi.
Normal şartlarda Veyis Ateş’in saat 17.00’te ekranda olması gerekiyor. Saatler 17.00’yi gösterdiğinde, Ateş ile ilgili iddianın doğru olup olmadığı anlaşılacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı