Osmaniye'deki deprem korkuttu! Karamollaoğlu'ndan geçmiş olsun mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Osmaniye'de meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası geçmiş olsun mesajı paylaştı.

GÜNDEM 11.10.2022, 20:00
4
Osmaniye'deki deprem korkuttu! Karamollaoğlu'ndan geçmiş olsun mesajı
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Osmaniye ili Düziçi ilçesinde saat 18.48’de 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi.
Meydana gelen deprem kentte paniğe ve korkuya neden oldu.
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı paylaştı.
Sosyal medya platformu Twitter hesabından Temel Karamollaoğlu, “Geçmiş Olsun Osmaniye… Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde meydana gelen ve çevre illerimizde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum.” dedi.
Geçmiş Olsun Osmaniye…Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde meydana gelen ve çevre illerimizde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum.

Geçmiş Olsun Osmaniye…Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde meydana gelen ve çevre illerimizde de hissedilen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamasını temenni ediyorum. pushfn('ads'); — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) October 11, 2022

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı