Özdağ ile ittifak yok demişti: İşte Muharrem İnce'yi yalanlayan belge

İYİ Parti lideri Akşener'in Mansur Yavaş önerisi sonrasında Ümit Özdağ ile Muharrem İnce'nin arası açılmış, ittifak bozulmuştu. Kurulan ittifaka ilişkin belge ortaya çıktı.

GÜNDEM 06.03.2023, 15:25
8
Özdağ ile ittifak yok demişti: İşte Muharrem İnce'yi yalanlayan belge
İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu yerine Mansur Yavaş'a aday olma çağrısına Zafer Partisi lider Ümit Özdağ destek vermişti. Özdağ Ankara'da miting dahi yapacağını duyururken daha önce Cumhurbaşkanı adayı ilan ettiği Muharrem İnce bu adıma tepki göstermiş ve ittifak kurmadıklarını açıklamıştı.
Özdağ'ın "O kendisini aday olarak görüyor ama halk yoğun bir şekilde Mansur Yavaş ismini talep ediyor, ben Mansur Yavaş'a çağrı yaptığım zaman Muharrem İnce'nin böyle bir tepki verebileceğini tahmin ettim." sözlerine Muharrem İnce  "Ortada bir ittifak yoktu ki ayrılayım" diyerek yanıt vermişti.
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin Zafer Partisi, Adalet Partisi, Doğru Parti ile kurduğu ittifaktan Whatsap grubuna attığı mesaj ile ayrıldığı ortaya çıktı. 
Doğru Parti tarafından yayınlanan belgede, ittifakın 6 Şubat'ta kamuoyuna duyurulacağı, deprem felaketi sebebiyle açıklamanın yapılamadığı anlaşıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı