Saadet Gebze aylık divan toplantısını yaptı

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, aylık divan toplantısını geçtiğimiz gün Kadir Sertyüz toplantı salonunda gerçekleştirdi.

GÜNDEM 23.08.2022, 07:25
1
Saadet Gebze aylık divan toplantısını yaptı
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel’in yönetiminde gerçekleşen divan toplantısında, Gebze’nin sorunları ele alındı. Gündem çalışmalarının değerlendirilip rapor olarak sunulduğu toplantıda katılımcılara hitap eden Mustafa Türel, “Saadet Partisi olarak etkin ve yapıcı muhalefetimizi Gebze için sürdürmeye devam edeceğiz. Bu etkinlik kapsamında Gebze’mizde bundan sonraki süreçte partimiz yine çokça konuşulacak” dedi.
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, aylık divan toplantısını coşkulu bir atmosferde gerçekleştirdi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel’in yönetiminde gerçekleşen divan toplantısı, yerel basın mensupları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Gebze’nin yerel sorunlarının ele alındığı ve gündem çalışmalarının rapor olarak sunulduğu toplantıya, Saadet Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Zekai Özçelik ve Saadet Partisi Kocaeli Teşkilat mensupları katılım sağladı. Divan toplantısında teşkilat mensuplarına hitap eden Mustafa Turel, Gebzelilere vaat edilen ancak bir türlü yerine getirilmeyen projeleri hatırlattı.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Turel, Gebze’de yerine getirilmeyen vaatlerin saymakla bitmediğini belirterek, “Gebze Belediye Başkanı Sayın Büyükgöz, iki hafta önce  basınla bir araya gelerek bize birtakım eleştirilerde bulunmuş. Seçim vaatlerinin yüzde 90’ını tamamladığını iddia etmiş. Bu vaatleri yerine getirmediğini ispatladığımız halde hayretle karşılıyoruz. Kendisine soruyoruz. Yerine getirdiğini iddia ettiği vaatlerden akıllı duraklar nerede? Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallesi’nin tapu sorunu nerede? Ortak akıl nerede? Hünkar çayırı projesi, güvenli parklar ve aşevi projesine ne oldu? Sosyal donatı alanlarıyla, yetenek gelişim projeniz nerede? Kırsal kalkınmayı destekleyen doğal pazar nerede? Beyaz kalpler projesi ve lojistik köy nerede? Kent kimliği ve kent kimliğine dair katkınız nerede? Ve son olarak Gebze Millet Bahçesi nerede? Yerine getirilmeyen vaatler saymakla bitmiyor” ifadelerini kullandı.

Geçmişe takılı kalmamak gerektiğini vurgulayan Turel, “Kendisi ile birlikte dördüncü dönem yerel yönetimde söz sahibi olan AK Parti belediyeciliğidir. Kimi kime şikâyet ediyorsun. Yönetici açısından geçmişe takılı kalmak ne Gebze’ye ne de Gebze halkına yarar. Saadet Partisi olarak etkin ve yapıcı muhalefetimizi Gebze için sürdürmeye devam edeceğiz. Bu etkinlik kapsamında Gebze’mizde bundan sonraki süreçte partimiz yine
çokça konuşulacak. Yaşanabilir bir şehir özlemi çeken Gebzeli hemşerilerimiz Saadet Parti’mizin zaferinde yüzü gülecek ve yerine getirmediği vaatleri yerine getiriyormuş gibiler gönderilecektir. Bütün bu adımlar Saadet Parti’mizin öncülüğünde Gebze’mizin hizmetine sunulacaktır. Ve inanıyoruz ki Saadet Parti’mizin zaferinde şehrimiz maddi ve manevi bir huzura kavuşacaktır. Bizi izlemeye devam edin” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı