Temel Karamollaoğlu'ndan Cüneyt Arkın mesajı: Hepimizin kahramanı...

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın vefatı nedeniyle bir mesaj paylaştı.

GÜNDEM 28.06.2022, 11:40
1
Temel Karamollaoğlu'ndan Cüneyt Arkın mesajı: Hepimizin kahramanı...
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün hayatını kaybeden usta sanatçısı Cüneyt Arkın’ın vefatı sebebiyle bir mesaj yayınladı.
Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Hepimizin kahramanı, Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Ardında bıraktığı onlarca film ve kahraman karakterlerle 7’den 77’ye herkesin sevgisini kazanan usta oyuncumuza Allah’tan rahmet; sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Hepimizin kahramanı, Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın’ın vefatını üzüntüyle öğrendim.Ardında bıraktığı onlarca film ve kahraman karakterlerle 7’den 77’ye herkesin sevgisini kazanan usta oyuncumuza Allah’tan rahmet; sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum.
— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) June 28, 2022


Hepimizin kahramanı, Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın’ın vefatını üzüntüyle öğrendim.Ardında bıraktığı onlarca film ve kahraman karakterlerle 7’den 77’ye herkesin sevgisini kazanan usta oyuncumuza Allah’tan rahmet; sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum. — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) June 28, 2022 pushfn('ads');

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı