Turhan Çömez, Kurtulmuş'u AKP'nin FETÖ geçmişiyle fena vurdu

AK Parti eski milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un FETÖ'yle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın herkesi uyardığı söylemesine tepki gösterdi.

GÜNDEM 16.07.2022, 13:30
4
Turhan Çömez, Kurtulmuş'u AKP'nin FETÖ geçmişiyle fena vurdu
AK Parti eski milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan paralel yapı diye herkesi uyarıyordu’ sözlerine tepki gösterdi.
Numan Kurtulmuş dün akşam katıldığı Habertürk TV canlı yayınında, “FETÖ ile en güçlü mücadeleyi veren kadro bu kadrodur. Sayın Cumhurbaşkanımız paralel yapı diye herkesi uyarıyordu.” açıklamasında bulundu.
AK Partili Kurtulmuş’un bu sözlerine bir tepki de AK Parti Eski Milletvekili Turhan Çömez’den geldi. Çömez, sosyal medya platformu Twitter hesabından Kurtulmuş’un sözlerini paylaşarak, “İyi de Pensilvanya’ya yüz sürmek, bir resim karesinde görünebilmek için binlerce km yol kat eden bir sürü AKP’li duymadı mı ki bu uyarıyı? Size kargalar bile gülüyor.” ifadelerini yazdı.İlgili haber: Kurtulmuş'tan 'hadi canım' dedirten FETÖ çıkışı: Erdoğan uyarıyordu

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı