Askerle işgal etti, yetmedi zihinleri işgal edecek!

2003 yılında birçok yalanla işgal ettiği Irak’ı perişan eden, 21 yıldır Irak’ı sömürme girişimlerinden vazgeçmeyen Amerika Birleşik Devletleri, eline geçen her fırsatta Irak’ın iç işlerine karışmayı sürdürüyor.

DÜNYA 29.04.2024, 04:35
1
Askerle işgal etti, yetmedi zihinleri işgal edecek!
Irak Meclisi, geçtiğimiz gün, Müslüman bir ülkenin meclisine yakışır bir tavır alarak cinsi sapkınlığa çok sert cezalar getirdi. Meclis’in bu kararı, Irak toplumundaki maneviyatçı grupların desteğini alırken, ABD’nin başını çektiği küresel emperyalistlerin fitne planlarını suya düşürdü.

LGBT sapkınlığının en büyük küresel destekçisi ABD, Irak Meclisi’nin cinsi sapkınların toplumda yayılmasını önlemek için aldığı yasal tedbirleri engelleme girişimine başladı. Amerikan Dışişleri, Irak Meclisi’nin onayladığı yasa tasarısını onaylamasının hemen ardından çok hızlı bir tepkiyle “endişeliyiz” mesajı yayınlayarak, bağımsız bir İslâm ülkesi olan Irak’a küstahça ayar vermeye kalkıştı. z08

Kadın hakları adı altında kadınların en çok sömürülmesine sebep olan batıl bir hareket olan “feminizm”i teşvik etmek veya uygulamakla suçlananlara da 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasının yanı sıra, 5 ile 10 milyon dinar para cezası verilecek.
Cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren herkes ve ameliyatı yapan doktor veya cerrah da 1 ile 3 yıl arasında hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak. Irak’ta fuhuşu veya eşcinselliği teşvik eden örgüt ve kuruluşların faaliyetlerinin de yasaklanmasına karar verildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 14 Mayıs 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:24
Öğle 12:40
İkindi 16:29
Akşam 19:46
Yatsı 21:15
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı